Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 23:48, 11 maj 2024

Magara napisał(a)

Super widoczek, bardzo mnie zainspirował do zrobienia u siebie buszu jeszcze większego Trawnik faktycznie wydaje się być zbędnym Podpowiedz jeszcze tylko czy to tawuła czy jakaś kalina??? Nie chce mi się okularów szukać
Wszystkie inne widoczki też super
A sukienka - wielki szacun

Tawuła, posadzona w najbardziej przewiewnym miejscu, trochę bez pomysłu, tak właściwie wcisnęła mi ją moja mama i nie chciałam odmówić, długo rosła w donicy. A teraz się odwdzięcza, lubię ją i tam pasuje Inna roślina pewnie by nie dałaby rady w tym przewiewie
Basieksp 23:54, 11 maj 2024

Agatorek napisał(a)
Ale ładna sukienka, córka na pewno będzie zadowolona

W ogrodzie też ładnie, widać, że rośliny się rozkręcają na dobre.
I modrzew śliczny ❤️. Też je bardzo lubię, a mam tylko dwa. Będę jeszcze na nie polować

Modrzewie mają opinie, że śmiecą, a niech ten mój maluszek śmieci sobie sukienka fajnie wyszła, taka na chłodniejsze letnie dni
Basieksp 23:57, 11 maj 2024

Agnieszka_Z napisał(a)
Nie sądziłam, że można zrobić sukienkę na szydełku. Podziwiam za cierpliwość.

Fajnie się robi na szydełku, mnie to wycisza, taki trochę relaks Tyko mnie akurat trochę nadgarstek zaczął dokuczać, musiałam robić kilku dniowe przerwy szydełkowe
Magara 00:04, 12 maj 2024

Basieksp napisał(a)

Tawuła, posadzona w najbardziej przewiewnym miejscu, trochę bez pomysłu, tak właściwie wcisnęła mi ją moja mama i nie chciałam odmówić, długo rosła w donicy. A teraz się odwdzięcza, lubię ją i tam pasuje Inna roślina pewnie by nie dałaby rady w tym przewiewie

Takie "niechciane" i "wciśnięte" na siłę rośliny potrafią zaskoczyć swoim wpasowaniem
Alija 12:54, 12 maj 2024

Basiu, piękny maj w Twoim ogrodzie, roślinki na cienistych rabatach bujne i piękne.
Rabarbar się odbudowuje na szczęście, już lepiej wygląda.
Sukienka super.
Agatorek 15:05, 12 maj 2024

Basieksp napisał(a)

Modrzewie mają opinie, że śmiecą, a niech ten mój maluszek śmieci sobie sukienka fajnie wyszła, taka na chłodniejsze letnie dni

Basiu, u mnie większość roślin śmieci (przekwitnięte kwiaty itp), ale ja to zostawiam na rabacie, nie mam czasu na sprzątanie .
Basieksp 19:31, 12 maj 2024

Alija napisał(a)
Basiu, piękny maj w Twoim ogrodzie, roślinki na cienistych rabatach bujne i piękne.
Rabarbar się odbudowuje na szczęście, już lepiej wygląda.
Sukienka super.

Dziękuję
Basieksp 19:32, 12 maj 2024

Magara napisał(a)

Takie "niechciane" i "wciśnięte" na siłę rośliny potrafią zaskoczyć swoim wpasowaniem

I te skazane na straty też
vita 20:15, 12 maj 2024

Basieksp napisał(a)
Rozkręcają się cieniolubne

Wspaniały widok, wszystkie rośliny też moje ulubione Widzę, że cięższe roboty za Wami, ale takie zwykle się opłacają, a efekty cieszą. Sukienka piękna, lubię szydełkowe roboty
Joku 21:01, 12 maj 2024

Mnie się te widoczki też bardzo podobają.