Mebelek już od zeszłego roku w ogrodzie. My jakby z miejscem problemu nie mamy, a dach spadzisty i trudno dostępny, więc pomysł z pszczołami na dachu raczej nie dla nas.
Na Bolestraszyce czasu nie starczy, ale Wojsławice...
Spieszę donieść, że nasionka (wszystkie poza chabrami, które będą przy ulach) wysiane i ładnie wzeszły- dowody w załączeniu
Agatko świętuje pracą dopiero wróciliśmy a eMusiem z ogrodu, długi dzień
No to te wczorajsze zakupy fotki
wilczomlecze
tymianek i rozmaryn do ziołowego
Hej, przede wszystkim zrobiłabym tło jakieś, np. posadziłabym tuje szmaragd. Wtedy nie dużo trzeba, żeby nawet skromna rabata wyglądała jak należy i spełniała swoje funkcje (mówisz, że chcesz coś przysłonić), a i dodatkowo zimą nie będzie łyso gdy liściaste zrzucą to i owo Przed tuje dajesz średnie piętro i na koniec coś na obwódkę rabaty albo jako uzupełnienie między roślinkami. Pozdrawiam.
Komputer zrobił mi psikusa. Odpowiedź miała być do Iwonki1980
Hej, przede wszystkim zrobiłabym tło jakieś, np. posadziłabym tuje szmaragd. Wtedy nie dużo trzeba, żeby nawet skromna rabata wyglądała jak należy i spełniała swoje funkcje (mówisz, że chcesz coś przysłonić), a i dodatkowo zimą nie będzie łyso gdy liściaste zrzucą to i owo Przed tuje dajesz średnie piętro i na koniec coś na obwódkę rabaty albo jako uzupełnienie między roślinkami. Pozdrawiam.
Asik, jutro odpocznę, idę do pracy
Dzisiaj stwierdziłam, że ja przy mojej córci to pikuś. Wczoraj przekopała większą część starego warzywnika. Tu jeszcze nie przekopany, ale cały ten placyk po prawej stronie ścieżki przekopała moja dwunastolatka
A dzisiaj złożyła z moim M stelaż do szklarni
... i ułożyła ścieżkę też w szklarni
A i zapomniałabym. Malowała jeszcze deski na ogrodzenie. Mój kochany pracuś