Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:18, 01 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Uprasza się o oddanie całego śniegu w góry!!

I to w trybie natychmiastowym!!!
Tu możesz się pośmiać .....lub nie........ 08:13, 01 gru 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...ja to muszę koleżance polonistce skopiowac....widzę już jej minę...

A ja chyba to na polski zaniosę
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:41, 30 lis 2012

Do góry
U mnie biało - możecie sobie wziąć ten śnieg jak chcecie ...
MIKRO ogród - czyli 1 m2 nagrzanego betonu 23:39, 30 lis 2012

Do góry
śpiewać to ja zbytnio nie umiem Ale jak sobie poprzypominam kawały to mogę mówić przez całą drogę

a u mnie biało....ale przestało na szczęście sypać....
Ogrodowisko przemówiło, czyli nasze powiedzonka 23:32, 30 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Powiesz z pamięci?

Nie obiecuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:29, 30 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzięki za miłe wpisy Ogólnie lubię jeździć Skręcać w lewo też Jedynie parkować nie lubię, bo Felka strasznie słaby skręt ma No ale jaki to jest komfort od razu wsiąść po szkole w auto i jechać, a nie czekać godzinę na busa

Eee to odważny jesteś ja gdy M jechał na delegację i miałam sama parkować na parkingu gdzie było ciasno to wracałam najwcześniej jak tylko mogłam do domu aby na pustym parkingu auto postawić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:26, 30 lis 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Również Was wszystkich pozdrawiam

Muszem siem pochwalić - prawko odebrałem I karta bankowa mi też przyszła Moje życie już nigdy nie będzie takie samo

Gratuluje Sebek Ojjjjj tak, już nie będzie takie samo

Welcome to reality
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:26, 30 lis 2012

Do góry
Sebek ciekawa jestem stożków , czekam zatem na fotki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:20, 30 lis 2012

Do góry
Dzięki za miłe wpisy Ogólnie lubię jeździć Skręcać w lewo też Jedynie parkować nie lubię, bo Felka strasznie słaby skręt ma No ale jaki to jest komfort od razu wsiąść po szkole w auto i jechać, a nie czekać godzinę na busa
Ogród Sylwii od początku :) 22:04, 30 lis 2012

Do góry
Sylwia - dziękuję ze te 1000 cudnych stron, ale także za wszystko inne No i do jutra

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 22:00, 30 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Syla , jakie kolory dominujące na wiankach chcesz?

Mam nadzieję, że mnie za to nie pogoni

Niebieski, czerwony i biały - myślę, że moja pełna torba ozdób wystarczy - samych bombek mam koło 100
Ogród u stóp klasztoru 21:09, 30 lis 2012

Do góry
ULKA -- takie dwie zmarzlinki , ale rozgrzałysmy się przy szukaniu kluczy od samochodu

KONDZIU -- oj doświadczony z warzywami to chyba ty bardziej jesteś . choć warzywniak u mnie też w jednym palcu właściwie od dzieciństwa . z doświadczeń to tyle wiem że nic się nie cackam . dobrze znawożone w jesieni obornikiem i koniec .
a sieję co popadnie i co lubię . robię na wiosnę zamach na dynie .

JAGODA -- pozdrawiam .

ELIZA --- w zimie jak jest odśnieżanie to traktuję to jak siłownię ( 400m . kostki ) ale tradycyjnie mamy 3 łopaty , bo każdy chce odśnieżać . uwielbiamy to , dlatego mój chwilowy pomysł zakupu odśnieżarki został wyśmiany przez resztę ekipy przy stole i na tym się skończyło . to dla nas coś zamiast lepienia bałwana ...starym nie wypada , ale walka na kule to już tradycja . dostajemy małpiego rozumu na śniegu, . ros linki na paseczku wzdłuż drogi dopasowane do tonażu śniegu jedynie klonik palmowy omijamy skrzętnie tego pilnując

KASIU --- ja już dawno nigdzie nie jestem na bieząco . mało w ciągu dna zaglądam na kompa a wieczory mam bardziej ruchowo -wypoczynkowo - towarzyskie .

MARTA ---- nie wierze czyżbyś oglądała JULIĘ . przyznaje oglądam dla tej Bożenki . aktorka Krakowska . jej dorobek jest jak wszystkie razem wzięte całej obsady z tego marnego bądź co bądź filmu . kotenieńku - weszło do języka domowego na stałe .

SEBEK ---- mało coś ostatnio jestem u ciebie . nadrobię w zimie wszystko pewnie

KRYSIU ---- podziwiać to można te od igły . w moim chaos i ..... chaos . ale ja tak jak Basia nic nie wyrzucę , bo kocham te badylki i krzoczki .

KAROLINA ---- wiązy mam dwa . ten z przodu jest starszy , ale co roku ostro przycinany . i tak będzie zawsze , bo nie chcę zrobić sąsiadce śmietniska z liści na tarasie .ma 3 lata .

i w tyle , ale trzeba go poszukać na fotce , bo nie mam bliższego zdjęcia jak to z 2010

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:05, 30 lis 2012

Do góry
Sebek , ale się cieszę i gratuluję Ci bardzo ...uważaj na siebie na drodze !!!... zawsze lepiej szybciej wrzucić migacz, niech inni kierowcy zwolnią .... pamiętam jak na początku jechałam tylko prosto i skręcałam tylko w prawo i broń boże wracać po nocy , jak światła przestały działać

MIKRO ogród - czyli 1 m2 nagrzanego betonu 21:03, 30 lis 2012

Do góry
Ozz napisał(a)
Ty lepiej kombinuj Sebek transport - zrzucimy się na benzynę

Transport gratis ale musicie mi obiecać , że spać nie będziecie podczas jazdy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:33, 30 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Muszem siem pochwalić - prawko odebrałem I karta bankowa mi też przyszła Moje życie już nigdy nie będzie takie samo

Gratuluje Sebek Ojjjjj tak, już nie będzie takie samo
Miniaturowy ogródek 19:50, 30 lis 2012

Do góry
Gaaaabi? Jaaaarek? Lauuuuuuraaaaaa? Jest tam kto?
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 19:35, 30 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jutro rano zrobię chyba jeszcze jeden wianek. Żywy - mam gałązki świerka. szkoda zmarnować.

Tak sobie myślę, kto będzie wrzucał zdjęcia na watek, jak wszyscy będą zajęci? hehe

Jak zrobię swoje dwa - no ewentualnie trzy to mogę powrzucać Ja biorę ze sobą jeszcze jodły i mech
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:31, 30 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Już jutro? super, bo mój M stwierdził, że chyba jeszcze za wcześnie, ale oświadczyłam mu, że po to kupiłam światełka, żeby się nimi nacieszyć i to jak najdłużej
czyli sezon światełkowy można uznać za otwarty

Kasik ja jutro otwieram, bo przecież już adwent od niedzieli
A co !!! Co ma mi uprzyjemnić te brzydkie wieczory jeśli nie światełka w ogrodzie
Jeśli chodzi o sprzedawcę to chyba ogrodowisko mu ruch zrobiło w interesie!!! Cenę kształtuje popyt !.....
Następnym razem na haslo ogrodowisko sprzedawcy będą musieli rabat udzielać inaczej nie będziemy linkować !!!

Ja dzisiaj zawiesiłem Ale zdjąłem....Bo pomyślałem, że zrobię stożek przed wejście i go oświecę No i zrobiłem ten stożek W sumie jak się go ubierze to może nie będzie taki zły Kiedyś tam go pokażę drugi już chyba zrobię z instrukcją tak jak obiecałem Ale strasznie łatwo się to robi - no i jak przetrzymał takie przenosiny jakie mu zapewniłem to wiatry nic mu nie zrobią
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:23, 30 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Dobre!!! Drosły czlowieku witaj w klubie
Ogród u stóp klasztoru 18:47, 30 lis 2012

Do góry
Miło Was widzieć Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies