Już jutro? super, bo mój M stwierdził, że chyba jeszcze za wcześnie, ale oświadczyłam mu, że po to kupiłam światełka, żeby się nimi nacieszyć i to jak najdłużej
czyli sezon światełkowy można uznać za otwarty
Kasik ja jutro otwieram, bo przecież już adwent od niedzieli
A co !!! Co ma mi uprzyjemnić te brzydkie wieczory jeśli nie światełka w ogrodzie
Jeśli chodzi o sprzedawcę to chyba ogrodowisko mu ruch zrobiło w interesie!!! Cenę kształtuje popyt !.....
Następnym razem na haslo ogrodowisko sprzedawcy będą musieli rabat udzielać inaczej nie będziemy linkować !!!
wizytówka jak madżenie ogrodnika ... ciesze się, że jest ...
kurs fotografii ... okazuje się, że to wciąga jak narkotyk ... mnie wciągnęło i mam kolekcję kursów nie tylko fotografii (guru nie tylko moje to Kelby) ... ponieważ sprzęt mikry to jeszcze kolejna pasja obróbka i czary mary szopa ... no właśnie ... potrzebna dodatkowa doba od zaraz ))) ... baw się dobrze na Andrzejkach
Huuuura spadł śnieg w Jeleniej Górze, mama doniosła i kazała na narty przyjeżdżać!!! Jesli będzie sypać to może w przyszlym tygodniu Czesi wyciągi otworzą???
Ja dzisiaj zawiesiłem Ale zdjąłem....Bo pomyślałem, że zrobię stożek przed wejście i go oświecę No i zrobiłem ten stożek W sumie jak się go ubierze to może nie będzie taki zły Kiedyś tam go pokażę drugi już chyba zrobię z instrukcją tak jak obiecałem Ale strasznie łatwo się to robi - no i jak przetrzymał takie przenosiny jakie mu zapewniłem to wiatry nic mu nie zrobią