Z prac tzw. ciężkich - fundamencik na szklarnię został wybrany z gliny i napełniony pierwszorzędnej klasy ziemią, kompostem i obornikiem. eM. trzy dni kopał, woził, rozwoził i obecnie wygląda to tak
Montaż szklarni jednak po świętach. A eM. padnięty! Kręgosłup mu kompletnie wysiadł po tych robotach
Haniu no to super że keiki już na swoim. Niech zdrowo rosną.
Moje dendrobium tak wygląda (fotki zrobiłem przed chwilą przy świetle sztucznym to i kolory nie te). Nie wiem co urośnie z tej zielonej "młodzieży" - czy keiki czy też nowe bulwy. Podlewam co tydzień a co tygodnie bardzo delikatnie zasilam.
Pod świerkiem zostaje po staremu. 5 hortensji, hosty i pachysandra.
Dziękujemy z Krysią bardzo za życzenia świąteczne.
Ewcia, ta magnolia mnie denerwuje już trzeci rok i nic same liście, chyba ją ciachnę...sama zobacz, już się o niej naczytałam, że marnie wystartowała, ale dalej ją testuję, bo kocham maglnie
mam najfajniejszego ema świata . Widział kiedyś jak na necie wzdychałam do bzu czarnego Eva (wzdycham do niego odkąd oglądnęłam odcinek Mai "Piotr - perfekcyjny ogrodnik" i dziś przychodzę z pracy, a tu taka niespodzianka
na dodatek zamówił jeszcze taki, bo wpadł Mu w oko
Cisza, bo późno wracam z pracy, a jak już mam chwilę to lecę coś porobić. Fajnie, że Ci się szpaczki zadomowiły, miejmy nadzieję, że nie narobią szkód w murłacie, czy jak to się tam zwie
Macham kwieciem wiosennym Paulinka