Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 18:52, 08 maj 2017

agnieszka_m napisał(a)
Jak kolorowo pięknie

Nareszcie coś zaczyna się pokazywać. Późno kwitną roślinki, ale też długo trzymają kwiaty. Wolałabym jednak trochę więcej ciepełka

Anda 19:25, 08 maj 2017

Takie spacery zdrowotne to rozumiem Postawily Cie od razu na nogi
Ciemierniki jeszcze Ci kwitna. Moje scielam w marcu, teraz mam nowe liscie. Po szafirkach tez juz tylko trawka zostala, a u Ciebie pieknie sie niebieszcza
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Flower1 19:50, 08 maj 2017

Ewa777 napisał(a)
Mój bylinowy busz
Muszę wreszcie zabrać się za kanciki, bo wstyd.

Rabatka rododendronowa

Piękna wiosna u Ciebie Ewciu! Jedziesz na targi do Renk a? będziemy chyba w niedzielę. Mam nadzieję że się spotkamy.
malgorzata_s... 20:13, 08 maj 2017

U mnie mróz w nocy jutro ma być. Bylinowa to busz faktycznie, super
Iwk4 20:19, 08 maj 2017

U mnie jeszcze rh nie kwitną, nawet nie mają zamiaru. U Ciebie kolorowo.

Przykryłam dziś hortensje ogrodowe wiaderkami. Niech tak pobędą kilka dni. Ostatnio pod agrowłókniną i tak liski pomarzły ...
Ewa777 20:47, 08 maj 2017

Anda napisał(a)
Takie spacery zdrowotne to rozumiem Postawily Cie od razu na nogi
Ciemierniki jeszcze Ci kwitna. Moje scielam w marcu, teraz mam nowe liscie. Po szafirkach tez juz tylko trawka zostala, a u Ciebie pieknie sie niebieszcza

Ewciu, będziesz się ciągle dziwić, że dopiero u mnie coś zakwita Wiosna u mnie spóźniona o miesiąc w stosunku do Twojej Śwodośliwa ciągle w pączkach

Ewa777 21:14, 08 maj 2017

Flower1 napisał(a)

Piękna wiosna u Ciebie Ewciu! Jedziesz na targi do Renk a? będziemy chyba w niedzielę. Mam nadzieję że się spotkamy.

Madziu, mi bardziej pasuje sobota. Wybieram się do Renka i chętnie bym się z Wami spotkała Może jednak wybierzecie sobotę?

Ewa777 21:18, 08 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie mróz w nocy jutro ma być. Bylinowa to busz faktycznie, super

U mnie bardzo zimno. W nocy ma być +3, a jutro +1. Nie wiem, czy okrywać hortensje ogordowe.
Nie wiem, czy na bylinowej nie trzeba by było trochę przerzedzić.
Dla Ciebie stokrotki

Ewa777 21:26, 08 maj 2017

Iwk4 napisał(a)
U mnie jeszcze rh nie kwitną, nawet nie mają zamiaru. U Ciebie kolorowo.

Przykryłam dziś hortensje ogrodowe wiaderkami. Niech tak pobędą kilka dni. Ostatnio pod agrowłókniną i tak liski pomarzły ...

Moje rododendrony juz zaczynają. Tem czerwony jest wczesny, więc już cały w kwiatach. Zaczyna też już Cunningham White.
Za duże mam hortensje - nie mam takich dużych wiaderek. Muszę zakrywać agrowłókniną. Biję się z myślami, czy już dziś okryć, czy poczekać do jutra.

Ewa777 08:19, 09 maj 2017

U mnie w tej chwili pada gęsty śnieg!