Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Nowocześnie z różAnką :D 13:17, 30 wrz 2017

Do góry
Ooo,to całkiem proste się wydaje a jak pasteryzujesz? Bo czuję się "namówiona"

anna_t napisał(a)

ma jedną preferencje - ma być dużo hortensji
resztę ma gdzieś

Lubie Twojego M mój z kolei hortensje toleruje tylko dlatego ze ja je lubię. Wg niego dopiero przebarwione zasługują na uwage-ignorant jednym słowem ale nie "wcina mi się " w koncepcje na szczescie
Prawie - jak ogród 12:09, 30 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
może kostrzewy? berberysy bordowe i tyle minimalistycznie

Aniu, ja mocno w minimalizm ostatnio spoglądam, więc pewnie tych gatunków nie będzie za dużo. Kostrzewy i berberysy mam
Rododendronowy ogród II. 11:39, 30 wrz 2017

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ginnale rosna az za mocno , chce je wyciąć bo za bardzo mi się rozrosły.

wow pokażesz? przebarwiają się już? te Twoje u mnie już troszkę
Nowocześnie z różAnką :D 11:38, 30 wrz 2017

Do góry
ragsmom napisał(a)

a ja z innej beczki... pamiętam smak koncentratów robionych przez moją Babcię... Sama nigdy nie próbowałąm, podzielisz się przepisem? może zaryzykuję zabawę kulinarną?

Radka ja nie mam przepisu, blenderuje pomidory, przez sito przecedzam nasionka i gotuje bardzo długo aż geste się zrobi. potem gdy dodaję do potraw doprawiam. ja mam to do pomidorowej, spaghetti, gulaszy węgierskich itp
Nowocześnie z różAnką :D 11:35, 30 wrz 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Aniu a Twój eM-to tak zdaje się w tej kwestii na Ciebie,czy np ma jakieś preferencje?

ma jedną preferencje - ma być dużo hortensji
resztę ma gdzieś
Nowocześnie z różAnką :D 10:56, 30 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
ogladam to https://www.partero.cz/zahrady-index/#/quick-garden/
i wkręcam się w wielopniowe...............................

Ta rozplenicowa łączka jest nieziemsko piękna
Nowocześnie z różAnką :D 10:45, 30 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

a teraz ide do pomidorów, koncentratów trochę narobić

a ja z innej beczki... pamiętam smak koncentratów robionych przez moją Babcię... Sama nigdy nie próbowałąm, podzielisz się przepisem? może zaryzykuję zabawę kulinarną?
Podmiejski ogródek 09:14, 30 wrz 2017

Do góry
makadamia napisał(a)
Dziewczyny, planowałam wrzucić swoje zdjęcia, ale mam dla Was coś znacznie lepszego:

Toszka zapodała linka u Margerytki do czeskiej czy słowackiej pracowni projektowej i ja po prostu wymiękłam. To jest dokładnie mój styl i wszystko co kocham w ogrodach: nawet jeśli projekt jest geometryczny (w mniejszych ogrodach) to nasadzenia są bujne, swobodne, naturalne. Żadnych szpalerków. Nawet żywopłotów nie widać. Jak jest ładny krajobraz, to ogród jest pięknie w niego wtopiony. Normalne drzewa. Żadnej napinki. Żadnego "glancu" (jak to ujmuje Megimoher). Sama harmonia.

Zaczynam odkładać pieniądze żeby ich zatrudnić
podzielam twój zachwyt i teraz jak mam zdecydować co lubię i chce?
Czy ja porostu ewoluuje czy się gubię?
Uwielbiam formalne strzyzone kostki i inne formy ale czy podołam jak już teraz kancików nie wyrabiam robić
Rododendronowy ogród II. 09:10, 30 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Ginnale też Ci padły?

Ginnale rosna az za mocno , chce je wyciąc bo za bardzo mi się rozrosły.
Lawendowy zawrót głowy 09:08, 30 wrz 2017

Do góry
Jola czytam u Ani że ty coś znowu pokupowalas, poprzesadzalas a nam nic nie pokazujesz.. weź no cholero pokazuj takim laikom jak ja co ty wymyślasz że tak ładnie wychodzi..
Jakieś przed i po czy coś
Typografia ogrodu 08:51, 30 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
hahahhahahaha
bluszcz na słupie!
oliwka the best
Nowocześnie z różAnką :D 07:23, 30 wrz 2017
Do góry
anna_t napisał(a)
ogladam to https://www.partero.cz/zahrady-index/#/quick-garden/
i wkręcam się w wielopniowe...............................

zapisalam link
Anna i Ogród 22:18, 29 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
ale sliczne masz różyczki!

mała rabatka bardzo w moim guście, minimalistycznie

No jest bardzo minimalistyczna. Marzą mi się tam jeszcze czochy te wielkie ale po 12 zł za szt to sporo.
Rododendronowy ogród II. 22:02, 29 wrz 2017

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Klon nad jeziorkiem może da pokaz ale tez chyba zaczyna chorowac i kto wie czy wiosna znów go nie stracę. Nowe klony malutkie i choc w tym roku posadziłam ich 4 to pokazu nie bedzie bo za małe.

Ginnale też Ci padły?
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:40, 29 wrz 2017

Do góry
no fajowo juz masz Iwona
a ja czekam na rysunki Navigatorki
Ogród z rzeźbą 21:35, 29 wrz 2017

Do góry
frezja napisał(a)

Idź do lekarza...to się leczy. Może to być na tle nerwowym. Wiem, że z domowych środków pomaga wtedy dziurawiec (andydepresant)...upewnij się w aptece, czy w tym wieku można podawać i trzeba uważać w dni słoneczne, bo uczula; teraz takich mniej to może byś podleczyła.

dzięki Ewa
Ogród z rzeźbą 21:32, 29 wrz 2017

Do góry
inka74 napisał(a)
Anula - różyczka nadal w dobrej formie. Dziękuję!

A mnie już trochę marzy się taka ciepła złota jesień. Uwielbiam jak drzewa się stroją w czerwono-żółto-pomarańczowe szaty.

Aniu Różana a wy po tych zapaleniach pęcherza u Młodej (dobrze pamiętam?) byliście potem u urologa? To może być bardziej skomplikowane. Jeżeli na noc nie dostaje pić i pilnujesz, żeby ze 2 razy przed pójściem spać się załatwiła to problem może być natury fizycznej lub psychicznej, może czegoś się boi. Czasami tak dzieci reagują.

Iwonka zapalenie nerek miała moja młodsza - 2 latka. siusia w nocy starsza 6 latka - myslę ze to może dlatego ze zmieniła otoczenie bo do zerówki poszła do szkoły. choć bez takich akcji przeżyła przeprowadzka do innego miasta, niewiem dlaczego teraz tak reaguje... ale już mi Gosia margaretka podpowiedziała ze warto sparwdzić u urologa czy wszystko z pęcherzem ok
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies