U mnie kolorowo
Bazie przekwitły więc zrobiłam dla grupy Natalki kwiatki na dzień wiosny,będzie obchód oczywiście z naszą Marzanną
Tymczasem będą zdobić stół
A oto mój sukces. Wzeszla i rośnie kolczurka klapowana. Wprawdzie tylko jedna sztuka na 20 ziarenek zawsze jednak jest. Narazie wygląda jak ogórek ale potem ma śliczne główki które fajnie wyglądają jako suszki do stroików.
Praca fajna, roboty dużo, były chwile zwątpienia...ale dałam radę i jestem.
Miesiąc przepracowany. zleciało
Zakupy rabaty dla pracowników liczne promocje ...trzeba się starać, rzeczywiście, kuszą codziennie. Kupiłam sobie nożyce akumulatorowe z bosha w super cenie 189,88 zł na necie cena za ten model od 319,99 do 349,99.
Cena z ubiegłego sezonu, tzw czyszczenie magazynów, dobra sprawa.
Moj telefon robi kiepskie fotki ale tak wyglada
Cynia
Heliotrop, lawenda i werbena (malo obiecujaco)
Rudbekia blada, obok jest posiana jezyczka i rudbekia biala ale nie ma sladu.
Kobea a za nia zmijowiec.
No proszę Gruszeczka myśli by ujednolicić jakieś miejsce szpaler z hortkami Taki był też mój zamysł z hortkami i jarząbkami - uspokoić miejsce, bo większość innych jest wielkim buszem
Ostatnio u siebie na wątku też interesowałam się Amonogawą i Jabłonką, bo wypadł mi jeden jarząbek i dumałam czym go zastąpić. Amonogawę odpuściłam, a nad jabłonkę myślę gdzie wcisnąć, bo zakochałam się bez reszty.
Ja bym sadziłam rajską bo piękne kwitnienie i ma cudne owoce, ale graby też są piękne i jakiegoś fastigiata z chęcią bym wcisnęła u siebie
Masz dylemat, ale na pewno wybierzesz dobrze...ja się będę przyglądać