Kasiu fajnie w odpowiednim towarzystwie wybrać sie do szkółek. Ja chcę tam pojechać jak będą kwitły drzewka- na pewno poogladać ale nie wiem czy kupić- muszę się opanowywać.U mnie niestety gdzie sie nie obejrzysz tam dziury nornic i kopce kretów
Chyba nie spodoba Ci się taki krajobraz
A no bedą nowe róze. Wczoraj domówiłam kolejne sztuk 9... I już więcej na razie naprawdę nic nie zamówię!
Co do magnolii to jest soulangeana Lennei Alba. Młoda dosyć - kupowana chyba w Leroyu za 30 zł jako mały patyczek. W ciagu 3 lat ładnie urosła i już drugi sezon kwitnie. Od budynku trochę miejsca ma, blisko natomiast się znajduje ogrodzenie,a pod sobą ma szambo, ale w sumie będzie miałą gdzie rosnać. Tu trochę bardziej to widać:
Jakbym wyciepała te świerki z tyłu to może byłoby dobrze. Miałam tylko jedną śś zostawić ale napatrzyłam się dziś u Reni znowu na nie i nie da rady,muszę mieć trzy i muszę znaleźć na nie miejsce . Świerków może nie być ale śś muszą
Ale nie rozumiem turzycy palmowej na tle bukszpanów - ona ma przecież z dobre 70 cm u mnie, na lichej ziemi bez podlewania... Po za tym położy się na nie i będą łyse - przemyśl jeszcze ich kwestię