Ja też z wielką chęcią zobaczę te ścianki Nawiedzę Cię kiedyś na pewno
U innych tiarelki były szybsze. Korę rozłożyłam, fajnie wygląda w deszczu. Super widok mi się z salonu otworzył na ogród. Ja też mam ostatnio mało czasu w robocie. Niedługo nadrobimy
Dziękuję, to bardzo miłe co piszesz. Zawsze miałam problem z nadwagą, teraz pilnuję, żebym już nie chudła. To się nazywa ironia losu.
Jeszcze Was ponudzę bo dziś Paule majà fantastyczny kolor Ty w brzozowej Waw I Black Parrot Miłej niedzieli♥️❤️ Lecę opalać nogi tym razem pod moje platany
Z innych tematów Klon Crimson ma wycięte niepotrzebne dwa przewodniki i fajniejszy się zrobił. Teraz już nie podlega kontroli. A bez Palibin zmężniał po kilku latach, jest wyjątkowo obsypany. Bardzo go lubię.
Miejsce budlei zajął dereń kousa Venus, zdecydowanie lepszy wybór bo już w kwietniu ma liście i kwiaty. Spróbuję dać mu do towarzystwa rodki. Przód rabaty narazie bez zmian, głównie astry od Madzi będą szalały, w tym roku się już namnożyły będzie urodzaj
Pomęczę jeszcze wiosennymi fotkami, bo niebawem już takich widoków nie będzie...
Czyli idealnie na słoneczne stanowiskk pod brzozami