Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:49, 26 cze 2016

Do góry
Hop, hop!
"kradnę" fotoska od Lukiego, żeby też się pochwalić jakich super ludzi poznałam, a co!
Luki napisał(a)
Byłem wczoraj na spotkaniu ogrodowiska i Kindzi i Rysia, gospodarzom ogromnie dziękuję, udało się wszystko znakomicie te kilka zdrowasiek za dużo jeżeli chodzi o temperaturę wybaczamy, a na dodatek wieczorem przed wyjazdem podlało Wam pięknie ogród
Moja relacja w wątku spotkaniowym.

U siebie przyklejam zdjęcie grupowe

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:53, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja to mam wrażenie, że Erenst ma zniesmaczoną minę z powodu zdjęcia

ee co ty
to usmiech
Moja codzienność - ogród Oli 17:08, 26 cze 2016

Do góry
Ojj z szczawikiem da się wygrać, u mnie 3 lata regularnego usuwania i nie ma dziada , ale u mnie była plaga bo na początku głupiutki ja patrzyłem, jakie to ładne i kwitnie na dodatek
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 17:00, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
U mnie nigdy surfinie nie były tak piękne jak u Ciebie, podziwiam

Łukasz - dzięki. To chyba zasługa gatunku, bo jedna donica najwyraźniej nie domaga. Ale jej nie pokazuje.
Do raju daleko - u Ewy 16:57, 26 cze 2016

Do góry
Wklejam u siebie zdjęcie grupowe z wczorajszego spotkania u Kindzi, na którym miałam zaszczyt być obecna

Luki napisał(a)
Ja zacznę od zdjęcia grupowego

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:31, 26 cze 2016

Do góry
Luki dziękuję za jeżówki, faktycznie rasowe sadzony Już rosną Roślinki na skarpie z pudełka jak bombonierka też już sobie rosną
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 16:23, 26 cze 2016

Do góry
Gosiu przybiegam do Was z ogromnymi podziękowaniami za Artemiski, ogromnie się cieszę, że je mam i to jeszcze takie piękne krzewy. Ogromnie Wam dziękuję i cieszę się, że znów można było się spotkać
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 16:20, 26 cze 2016

Do góry
Ewo w końcu dotarłem na Twój wątek, miło było się znów spotkać
Pozdrawiam
Skąpana w słońcu 16:19, 26 cze 2016

Do góry
Ewo miło było się znów spotkać
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:18, 26 cze 2016

Do góry
Marzenko cieszę się, że można było się w końcu spotkać i troszkę porozmawiać, chociaż zapomniałem o zrobieniu wywiadu na temat grabów... w drodze do domu mi się przypomniało
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:17, 26 cze 2016

Do góry
Agato krwawnik był mój więc mogę zestawić i obfocić. W sumie to ja nie darzę go wielkim uczuciem, ale mojej mamie strasznie się podoba, więc kupiłem i gdzieś upchnę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:15, 26 cze 2016

Do góry
Poli wiesz gdzie uderzyć gdyby co wykaz roślin dostaniesz na papierze

Ewelino rozrasta się w ekspresowym tempie, ale cieszy mnie to bo przez lata kupowałem jakieś bylinki, ale żadnego efektu z tego nie było, w końcu się doczekałem i nawet resztki z początków udało się tutaj zagospodarować

Marzenko mówisz ja mam smaka jeszcze na pomarańczowe róże, ale tylko wtedy gdy zostanie mi odstąpiony cały pas trawnika w przejściu na drugie podwórko, a szanse są małe na razie.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:11, 26 cze 2016

Do góry
Bożenko niech no ja tylko ogarnę tą rabatę bo na zdjęciach jest ok, ale na żywo to nawet koper mam w jeżówkach graby do ściecia, kilka buksów, chwasty, ścinki pozbierać i kolejne podpory dla roślin, to tylko na jedną rabatę, jutro ma być chłodniej to się uporam

Kasiu troszkę mnie źle zrozumiałaś ja wczoraj wręcz lamentowałem na roślinami bo chciałbym kupić, a tu miejsca nie ma, ale w tym roku już jest jakiś cichy głosik z tyłu głowy, który mądrze podpowiada by nie kupować, w zeszłym roku brałem jak leci, a później nie było gdzie posadzić Nie miałem nic na myśli jeżeli chodzi o styl ogrodu bo każdy ma taki jaki czuje najlepiej

Sebek tak zdążyłem, ale gdyby aparat zareagował wcześniej zdjęcie było by lepsze bo wtedy wyglądało by na modły do jeżówki Nie będę jednak męczyć zdjęciem, chyba, że chcesz koniecznie

Aniu już chyba opanowałem jak robić portrety purpurom bo miałem z tym problem a w szczególności mój aparat, który za czerwienią nie przepada
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:56, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Niby Artemisy w tym roku miały być już nie do dostania jednak zadziałała magia forum i mam róże
Ogromne i serdeczne podziękowania dla Gosi i Jurka za zakup i przywiezienie róż na spotkanie u Kindzi, aż z Lublina

Jutro sadzenie bo pogoda ma być już przyjemniejsza

oj śliczne, widziałam na żywo, już miałam do nich dostawić u Kindzi krwawnik kichawiec i zobaczyć jaka wyjdzie kompozycja...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:54, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Floks Adessa Pink Star z przetacznikowcem

oj jaki piekny przetacznikowiec, u mnie posadzone wiosną ale do końca nie wiem czy będą lawendowe czy białe no i floksy
Z Pszenicznej ... 15:52, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Agato miło było poznać chociaż żałuję, że nie starczyło czasu na porozmawianie bo ja śledzę Twój wątek od samego początku jak taka mysz zza miotły, trzyma mnie tu bardzo bo wiesz... byliny i do tego taki temperament właścicielki ogrodu. Obiecuję, że po cichu siedzieć nie będę
Możliwe, że nawet się mijaliśmy u Kapiasa bo też byłem rano, ale po 11 do Kindzi już wyjechałem.
Pozdrawiam

Łukasz no to się już odezwałeś zza tej miotły Nie właź znowu
Byliny dają dużo satysfakcji, ale i pracy też... idę zobaczyć i Twój wątek..
Biało różowy ogród za płotem. 14:59, 26 cze 2016

Do góry
Działam, działam, już nie intensywnie, ale powoli do przodu jednak wolę nie pisać bo nie chce pogarszać swojej opnii na temat mojego marudzenia hmm trawnik delikatnie mówiąc pozostawia wiele do życzenia
Jednak w tym tygodniu powinny być zdjęcia.
Szmaragdowy Zakątek 14:45, 26 cze 2016

Do góry
Krys – nie ma sprawy Krysiu, polecam się na przyszłość, czekam 9.
Wielkie, słodkie buziaki.

Monka – już, już biegnę do ciebie zobaczyć…

Luki – nooo…Praying Hands to cudowna hosta…niepowtarzalny pokrój, piękny kolor i do tego bezproblemowa (czytaj: ślizgacze w skorupkach omijają ją szerokim łukiem)
Skąpana w słońcu 14:25, 26 cze 2016

Do góry
Lukasz2013 było miło Cię poznać i zapraszam w moje różano-liliowcow-jeżówkowe progi

Basiu, zdjęcia są tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6511-spotkanie-ogrodowiska-w-pszczynie-czerwiec-2016?page=27

Tutaj wkleję sobie na pamiątkę tylko to zbiorowe

Od góry:
Środkowy rząd:
Na dole:
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces

Madzenka, mnie również było bardzo miło Cię poznać.

Cudnie było u Kasi i Rysia.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 14:06, 26 cze 2016

Do góry
U mnie nigdy surfinie nie były tak piękne jak u Ciebie, podziwiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies