Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 16:50, 26 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Śliczna. A moj post o wykonaniu planu już nieaktualny. Wczorajsza nawalnica spłukala kilkudniowa moja pracę. Zaczynam trawnik od nowa. Zakupy oczywiscie aktualne.

Beatko, to okropne! Czyli u nas też były wczoraj ulewy...
Szkoda, że zniszczyła Twoją pracę. Powodzenia.
Ewa777 16:53, 26 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Miło Cie było poznać no i jestem pełna uznania, żeby taką drogę pokonać by być na spotkaniu Czytałam o tym pociągu i utrudnieniach w drodze powrotnej już wcześniej w interncie i pomyślałam o Tobie z nadzieją, że nie w tym pociągu jesteś. Dobrze, że już bezpiecznie dotarłaś do domku Na pamiątke zostawiam Ci fotki A po ogrodzie chętnie u Ciebie innym razem pospaceruję

Danusiu, dziękuję za piękne fotki I za miłe spotkanie. Nie udało nam się zamienić zbyt wielu słów, ale może kolejnym razem będzie więcej na to czasu Do domu jeszcze nie dojechałam. Mam zaplanowaną przerwę w Poznaniu
Ewa777 16:57, 26 cze 2016

Wklejam u siebie zdjęcie grupowe z wczorajszego spotkania u Kindzi, na którym miałam zaszczyt być obecna

Luki napisał(a)
Ja zacznę od zdjęcia grupowego

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces
AsiaK_Z 17:33, 26 cze 2016

Ewcia, jak długo będziesz w Poznaniu?
malgorzata_s... 17:48, 26 cze 2016

Słonko Ty moje jak szkoda że się tak podróż skomplikowała.Ucałuj Karolcię mocno, na 100% dobrze Jej poszło bo zdolna po rodzicach.Odpooczywaj troszkę i do zobaczenia niedługo
Ewa777 18:11, 26 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Ewcia, jak długo będziesz w Poznaniu?

Asiu, do jutra jestem. Najprawdopodobniej do wieczora, ale tego nie wiem na pewno (nie ode mnie to zależy).
Ewa777 18:14, 26 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Słonko Ty moje jak szkoda że się tak podróż skomplikowała.Ucałuj Karolcię mocno, na 100% dobrze Jej poszło bo zdolna po rodzicach.Odpooczywaj troszkę i do zobaczenia niedługo

Jedynie dobre w tej podróży było to, że miałam całą kanapę dla siebie i mogłam pospać na leżąco, chociaż to nie był sypialny

Aż się uśmiechnęłam Z tymi zdolnościami, to córki nas przerosły
Dzisiaj odpoczywam totalnie Do zobaczenia
18:35, 26 cze 2016
Ewa777 napisał(a)

A tak wygląda jednoroczna szałwia. Bardzo mi się podoba

tez sobie ja zakupiłam w 2014 u mnie już była bardzo ja polubiłam ...choć przemarza warto ją kupić
kasja83 19:02, 26 cze 2016

Hej Ewo-przybiegłam się przywitać.Po spotkaniu u Kindzi czuję, że mam do nadrobienia kilka wątków.Bardzo miło było Cię poznać
Luki 20:17, 26 cze 2016

Ewo pozdrawiam i cieszę się, że można było przyjemnie porozmawiać, córka na pewno da radę