Elizo i siorko pięciorniki tnę wczesną wiosną, widziałam pięciorniki jeszcze czerwone. Daria ziemia na trawnik była przywieziona, nawożona, położona jest siatka na krety Ela to to jest 1 mój klony, tego drugiego nie mam na zdjęciu
Dziękuję za ile słowa
Elisko,ależ proszę dzisiejsze zdjatka a z ogrodu.Zima u mnie trwa w pełni
he,,he,,,fajne pozdróweczki. Dziękuję bardzo i pozdrawiam cieplutko
Widzicie ile mam śniegu,miejscami 30 cm, miejscami to i z 50 cm już jest
Powiedz, która róża cie interesuje to roże wiem co to za odmian.
chociaż kilka mam NN
Kronenburg
Tak, hosty lubią i nawożenie i podlewanie .Ja na wiosnę w maju podsypuje im w granulacie.
Bo taki worek kupuje (Uniwersalny Azofoska ) i mam na rożne rośliny
Potem to już różnie albo podsypuje granulatem albo rozcieńczam.I tak do końca sierpnia śmiało można.
Możesz i po liściach, ale najlepiej pod liście do kłaczy,Czerpia i rosną Sama zobacz i spraktykuj w tym sezonie
Tak sobie widać, bo przecież ja nie mam obiektywu do ptaszków i to ujęcie to jakiś skraweczek całego kadru, ale i tak mam nadzieję, że Cię ucieszy Miałaś rację, są. I to są wszędzie W ogóle tych ptasiorów teraz tyle, że wygląda jakby ziemia się ruszała hi hi Te z jasnymi to samiczki tak? Bo tak je nazywamy
Buziaki
Ta róża mnie ujęła. Ten kolor porcelanowy. I to towarzystwo No cudnie Napisz jak z jej zdrowotnością, jak rośnie jak zimuje , czy powtarza kwitnienie?
Nevadę też mam, już dwa lata ale bardzo słabo u mnie rośnie. Kwiaty nie wyglądają jak motyle tylko jak brudne szmatki .
Ewuś, oj dzięki wielkie,Ale mi podesłałaś słowa, akurat na ciężki dzień jaki miałam dzisiaj,az miło
To dla ciebie taką różyczkę mam
A to już inna
Tak jeszcze trochę różanych wspomnień wam pokażę.
U mnie cały ranek tez śnieg prószył. Śniegu ma już duzo. Zima w pełni.Dawno takiej non-stop nie było.Tak, wiosna jeszcze trochę ok tej kalendarzowej to chciałabym aby była już naprawdę
Róża Augusta Luise