Anula nadrobiłam sporo u Ciebie bo tak się na swoje plany nafiksowałam ze mało gdzie się odzywałam. ale teraz musze od swojego watku odpocząć i poogladac trochę pinterestu i projektów i moze mi się ułoży..
green jewel poprostu pokazujesz w takich ujeciach że ja tez musze je mieć!
a i wiosną będę szukała wysokich traw żeby cały placyk z ogniskiem nimi obsadzić i myślę może tego memory dac skoro taki pikny? bo ten adagio za niski raczej..
ale te nasze nóżki to takie zwyczajne są. Niepokazowe bo ich prawie nie widać tam. Może to co planuje do bloków bardziej by pasowało ale to jeszcze chwilke.
Płaskownik to co innego niż kształtownik wiec trzeba być dokładnym
U nas takich pobudowanych drewienka sporo i zawsze się przydają No do przewożenia kamieni
A To z myślą o pszczółce popatrz na te cegłę!
chyba to co ja nazywam płaskownikiem ty nazywasz kształtownikiem
dzięki
dzisiaj przewalałam nasza kanciapkę zeby znaleźć materiał na bude bo będziemy miec kundelka () i odkryłam 3m krokwie będzie ławka teścia musze zatrudnić żeby pospawał te nózki jak u Ciebie
pokazałabyś z bliska?
te pod pergola stoją na kształtowniku.. Zależało nam by uzyskać efekt „lewitowania”. Taki ciężki element wtedy się lżejszy wydaje. A we wglebniku to kształtowniki zespawaną w kwadrat. Tylko tyle.
Aktualnie mam fuksje + na dwóch paznokciach takie "kameleony" ni to fuksja, ni to fiolet, ni to zielony metalizowany...może je powtórzę takie same bo mi sie podobają
Anula, ma 24 metrach 3 kolumnowe to bida z nędzą Akurat mam na taką samą szerokość działkę, więc wizualizuję to sobie bez problemu
No chyba że wybierzesz drzewa z inną objętością korony, to może być 3.
nie no graby mam po 60zł to spoko
środek to juz dawno ustalony, borykam sie ztymi bokami bo to co do tej pory posadziłam to porazka
ja wogole ogrodowo to jedna wielka porażka..