Asiu, beleczki bardzo dziekuja I ja się cieszę, że się na nie zdecydowaliśmy-zdecydowanie ogród potrzebował takiego elementu.
Również i dla Ciebie wszystkiego dobrego! Realizacji wszystkich planów
Obiecałam sobie, że nie będę Was już męczyć górami ale pozwólcie, że ostatni raz podzielę się z Wami wrażeniami z wczorajszego wędrowania.
Decyzja o wyjeżdzie podjęta w piątek po 21, w sobotę rano z drogi obdzwaniam schroniska czy gdzies dostaniemy nocleg...Oczywiście wszystko zajęte! Na szczęście w Strzesze Akademickiej mieli ostatni wolny 1 os. pokój
Haniu, u nas jeszcze jest dużo prac do realizacji i wiele lat upłynie zanim ogród i całe otoczenie będzie uporządkowane Ale nie narzekam, dzięki temu cały czas głowę mamy zajętą
Plany ogrodowe na Nowy Rok są liczne w tym całkowita rewolucja jednej rabaty.
Pozdrawiam serdecznie Haniu
Szczerze mówiąc, to nie chciało Ale potrzebowałam archiwalnych zdjęć do pewnego projektu i stwierdziłam, że jak już szukam to szybkie podsumowanie nie zaszkodzi
Za brawa dziękujemy!
Cześć Aguś
Obok garażu to cis Robusta sadzony bardzo blisko siebie ok. 20 cm. Mam jeszcze cis Hiseri, który jest polecany na niskie żywopłoty i jego sadziłam co 35 cm.
Dziękuję
Dla mnie śnieg mógłby być tylko w górach ze względu ,że lubię narty ( jeszcze w tym sezonie nie byłam ) , a tak na codzień łatwiej do pracy jeździć bez śniegu
Jolu u mnie podobnie było z limkami. Tegoroczne deszczowe lato i jesień niestety spowodowały, że szybko zrobiły się brzydkie. Dużo ogrodników skarżyło się w tym roku na taki wygląd hortek.
Pozdrawiam noworocznie
Edytko, nie ma co ukrywać, za dużo to się nie wydarzyło W porównaniu do Waszych ogrodów to u mnie cienizna...ale na tak małej powierzchni ogrodu to nie mam gdzie się za bardzo rozpędzić
Buziaki i miłego weekendu!