Aguś, to chyba musiałabym napisać ci listę ponad 80 odmian host jakie już mam
No i lilie większe też mi niestety podmarzły
Ale dobrze,ze tylko kilka a jeszcze ich sporo mam
Kwiaty u jedej kwitnącej śliwy juz po przymrozkach zbrązowiały,Czyli śliwek z niej nie będzie.
Inna tez kwitnie, a przymrozki dalej w nocy maja być .Trochę się boję.Ale cóż natura...
Ja dzisiał wykosilam trawę w miejskim ogrodzie.Na Dębowym posadziłam dalie, mieczyki,Posialm aksamitki i inne kwiatuszkowe.I teraz myślę czy dobrze zrobiłam, bo noce zimne .
Mąz walczył z kolejnym etapem grilo-wędzarki
Dziękuje ,że jesteś i mi doradzasz to jest zdjęcie z tamtego roku słaba jakość ale tylko tyle mam.7-to ta ławeczka,a 10 -to ta część z uschniętym żółtym cisem
a między 1 a 5 jest ten pas małych kwadratowych tuj.
Zawsze tyle miłych słów od Ciebie dostaję. Dziękuję.
Cierpliwa to ja jestem i lubię to. Nie zawsze mi wychodziło. Do siania trzeba mieć jeszcze dyscyplinę i systematyczność .
Teraz klon mój jest w towarzystwie składu materiałów budowlanych i nic nie wskazuje że szybko zmieni się ta sceneria więc nawet fotek mi się nie chce tam robić.
rok temu robiłam już miodek mniszkowy ? szok teraz przyjdzie poczekać do maja = prognozę widzę nadal zimnica
Oj,ale mi pięknie piszezsz,ummm twoje słowa to lek na moje zmęczenie dzisiejsze , pracy w ogrodach.
Dziękuję kochana.
Szfirki jeszcze kwitną
A te to też szafirki ?? coś kupiłam, posadziłam jesienią i nie pamietam co ,.le już ciekawie wyglądają
Te hosty te,które mają rozwinięte listki, niestety pójdę na straty,przymrozek ich zniszczył.Szkoda
A te co sa jeszcze w kłach , lepiej się mają .
Muszę zapytać no cóż każdy ma jakieś hobby najważniejsze żeby wzajemnie umieć to akceptować w końcu żywność produkuję !
wysiewy się dziś powiększyły - wysiałam dynie, cukinie, i jakieś kwiatki - nie chcę tematu pogody podejmować ale jak tu siać na zewnątrz już nie mówię o hartowaniu roślin bo część już mogła by wędrować do ogrodu
dużo mnie ta wiosna nauczyła - już wiem że rzodkiewkę trzeba w marcu siać ale zaraz pod agro bo tak to czekam i czekam a slinka mi cieknie
oglądam fotki z ub roku hmmm już kwitły pierwiosnki - u mnie na razie w pąkach i nie wiem czy zakwitną a było tylko -2
To smutne,że nasze, zdjęcia sobie inni kradną, czerpią zyski z tego.Darmowa reklama.Ale cóż Dziwny ten świat a ludzie jeszcze bardziej.
Dziękuję,że podajesz mi do kogo się mam zwrócić, jak oznaczy ć swoje zdjęcia.Ale dziś padam , praca na dwóch ogrodach dała mi w kość.Chociaż w miejskim tylko trawę wykosiłam.A na Dębowym już więcej podziałałam.
Trzmielinowe przyrosty wiosenne, nawet ładnie wyglądają