Witaj Aniu zajrzałam do Ciebie, masz ładną chatę i ogród, jest co robić, prześlij mi fotki Twoich ulubionych roślin,dla lepszego poznania przesyłam ci namiastkę moich roślin.Pozdrawiam Gonia
Ja to powiem prawdę, tak jak czuję, to huśtawka jest problemem. Jest po prostu przytłaczająca. Albo ją pomaluj albo wymień, wstaw tutaj ławkę, normalną. To wielka budowla w okropnym kolorze na pustym ogrodzie. Tylko się nie obraź, ale co będę ubierać to w rośliny, skoro toto trzeba wywalić stąd
Boże cudne masz te hosty ja mam ich tylko 40 odmian więc masz o polowe więcej ale cały czas zbieram Lubię te rośliny są niewymagające a pięknie wyglądają wszędzie posadzone Super jest ta niebieska i te miniaturki i wszystkie są ładne co ja będę pisał hehe Będę zaglądał na twój wątek bo jest bardzo ciekawy
Pzdr
Asiu przepisy drukuję i gdzieś tam upycham a jak mi potrzeba to i tak szukam w internecie bo nie wiem gdzie schowałam. Dzięki
Aniu cieszę się, że Ci się podoba. Dziękuję za miłe słowo
Agnieszko oczywiście różowego jest u mnie najwięcej, ha ha mamy te same ulubione kolory Nie pozostaje mi nic innego jak stworzyć różowe kolaże. Zrobię to z przyjemnością.
Dziękuję za uznanie
Dla Was na niebiesko
Nie zdążyłam przebiec mili
a już stronkę przewrócili!
Coś o wiośnie, coś o Afryce,
coś o tym piecu w kącie,
zobaczymy jak to będzie,
w ogrodzie po zimowym remoncie!
To, że ogród w zimie się remontuje,
to rzecz oczywista!
Pobiera wodę, chwasty usypia,
nawozi się i nie próżnuje!
A my wiosenką, przy pierwszej wizycie,
zagrabimy wszystko należycie!
Masz rację , lista rosnie , złamałam sie i kilka zamówiłam na wiosnę , dla usprawiedliwienia myslałam o nich juz jakiś czas i miejscówki juz oblukane.zobacze jak na zywo będą sie prezentować
Krzysiu, witaj!
Dziękuję za miłe słowa.host mam ok. 80 odmian
Także wedle życzenia kilka zdjątek tych roślin dla ciebie i innych, którzy je lubią .Bo ja bardzo
Hej Ela, ja mam 20- arową działkę, na połowie jest dom i ogród ozdobny, w drugiej części jest ogród owocowy- są tam też sosny , tuje, świerki, warzyw nie mam bo tam są same piaski, słaba ziemia. Zdjęcia praktycznie roślin zaczęłam robić od czasu kiedy pojawiły się aparaty cyfrowe.Wysyłam ci najpierw ogród z teraźniejszości, potem Ci pokażę ten dawny.Trzymaj się cieplutko, bo za oknem brrr zimno.Pozdrawiam.
Pewnie, ze tak
Mam nadzieje że dadzą radę i będą nas cieszyć . Lavender bardzo lubię. Dwie przeniosłam na biało-fioletową , zobaczymy jak sie wpasują .