Czekam na pogodę i wiosnę bez przymrozków by już egzotyki mogły wyjść na pole swobodnie
I abym ja mógł tworzyć nowe rabaty zaczęte jesienią, bo plany mam tylko teraz pogody
raczysz nas pięknymi różami czy to Pomponella ? cudna jest
to co piszesz o odpoczynku w ogrodzie to prwada, ogród to nie tylko ciężka praca to też cudowne chwile spędzone w ulubionym fotelu lub na leżaczku
U mnie była absolutnie bezproblemowa, nigdy nie przemarzła mimo że rosła w bardzo przewiewnym miejscu.
Zapach powalający, powtarza kwitnienie
Tu Alchymist przepiękna, szkoda że nie powtarza. Kwitnie długo kwiaty w rożnych stadiach rozwoju od morelowego do bladego rożu. Pachnie.
Zabrałam mały odrost teraz czekam aż nabierze ciałka.
Zoju dziękuję za Twoje zdanie faktycznie planuję altanę wpleść w rabatę, chcę coś przed nią coś posadzić by się tak nie rzucała w oczy od strony drogi studnię chyba nie uda się wpleść w rabatę bo gdybym ja połaczyła z tujami to byłaby duża , bardzo duża rabata chociaż kto wie mam takie wrażenie, że bo hortki jeszcze małe i wydaje mi się duża odległość mam tam ok. 10 host faktycznie je lubię tylko nie wiem z czym je połączyć ? ładnie będzie w lecie ale przedogródek ma być ładny cały rok , macie jakieś pomysły? mysłałam by wsadzić tam też rodki ale to chyba trudne połączenie