Witaj Sebek, masz całkowitą racje ale tak to jest z tym kupowanie po jednym drzewku, gdzieś się pojedzie coś się zobaczy spodoba się a potem latanie po całym ogrodzie z doniczką i wciskanie gdzieś na siłę
Jak mówi Sebek.. na kompostownik.. w kompostowniku u mnie mało miejsca, a zdzierałam dużo, wiec usypałam w kącie górkę i niech sie robi ziemia kompostowa
Pięknie, nie ma to jak długie rozległe rabaty, zaczynam zdzierać darń... tylko co z tą darnią zrobić?
Na kompostownik Piękna ziemia potem się z niej robi
Już jedną pryzmę z wiosennego zdzierania mam, to rabaty mam poszerzać, a nie kompostowniki , ale to tak na marginesie, wiem, wiem... kompostownik potrzebny, ale naprawdę miejsca brak
Witaj Bardzo ładnie u Ciebie, trawnik jest śliczny - rabaty również Skoro prosiłaś o rady to na pewno nie kupuj roślin po 1 sztuce - bylin zwłaszcza - ogród masz duży i pojedyncze sztuki będą ginąć - plamy na pewno będą się rzucać w oczy
No przepraszam Szefową ale ostatnio to Sebek bez końca sie chwali piękną werbeną więc przegapiłem Ja jej jeszcze nie mam niestety
To obserwuj wątek oddam o werbenie, prawie całe ogrodowisko dostało. .wtedy było mało użytkowników, teraz będą się dzielić nasionkami, jakby co to przypomnij się na wiosnę, siewki wyrastają w różnych dziwnych miejscach.