Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

dzień doberek 00:03, 10 paź 2012

Do góry
No przepraszam Szefową ale ostatnio to Sebek bez końca sie chwali piękną werbeną więc przegapiłem Ja jej jeszcze nie mam niestety
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:56, 09 paź 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

A miałaś rozszerzenie z matmy? Uwierz mi, że wtedy byś ich nie lubiła

Ja miałam i matmę uwielbiałam.. W ramach relaksu rozwiązywałam zadania dla studentów matematyki - będąc w liceum

To ja Ci kupię stożka bukszpanowego jak się jutro za mnie przebierzesz i napiszesz sprawdzian z matmy na 5
Podobno ma być w nocy 0 stopni...przed chwilą jeszcze padało, więc mam nadzieję że będzie chociaż ten 1 stopień ciepła... Jak nie to trudno - co zmrozi to zmrozi....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:36, 09 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja miałam i matmę uwielbiałam.. W ramach relaksu rozwiązywałam zadania dla studentów matematyki - będąc w liceum
Kwiatki i rabatki u Elizy 11:14, 09 paź 2012

Do góry
.Bardzo, bardzo Wam dziękuję za tyle kwiatków i życzeń z okazji setnej stronki. Taka niespodzianka z samego rana... tyle kwiatów jeszcze nie dostałam. Miło spędziłam z wami te sto stron i bardzo się cieszę, że spotkałam tu tylu fajnych ludzi, niektórych nawet w realu.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz wszystkim dziękuję do następnej setki...

Bogdziu - dziękuję, piękna róża teraz wiem, dlaczego miałam piękne sny...
Andziulko - dzięki za róż
Aniu - śliczny tytoń
Kondzio - uwielbiam ten kolor
Sebek - powojniki...dzięki
Kasiu - piękne i dostojne drzewo, nie rozpoznałam...
Monteverde - dziękuję, róża jak marzenie
Dominiko - dziękuję
Ewo stawiam mam wino domowe
Viva - białe najdelikatniejsze, piękne...
Sylwio - dziękuję za bez
Kindziu - z kropelkami rosy, cudna
Bea do następnej setki, dzięki
Bogusiu- bardzo dziękuję]
Rozpoznawanie roślin iglastych.... 00:13, 09 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Hmmm, trudno określić jaka to odmiana, bo strasznie dużo tego jest Zgaduję, że może to Pinus pumila 'Saentis' ???

Masz rację, trudno powiedzieć
Kupiłam to jakieś 5-6 lat temu bez nazwy. Bardzo wolno rośnie. Okresowo przebarwia się na żółto - szukam wśród sosen - górskich, karłowatych, gęstokwiatowych, kosodrzewin, ale nie bardzo jeszcze umiem się poruszać wsród gatunków. Nie wiem na co trzeba zwracać uwagę.. ale dzięki, każdy trop pomaga.
pzdr.ewa
Kwiatki i rabatki u Elizy 23:27, 08 paź 2012

Do góry
Gratuluję 100

Zimozielony ogród przy białym domu 23:22, 08 paź 2012

Do góry
Jak tam prace postępują? Zamontowaliście już ścianę wodną?
Wszystko o czym ... Marzysz 23:20, 08 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Aaaaale piękne zmiany - w tej słynnej donicy ślicznie się zrobiło - jak i w całym ogrodzie

Sebciu, to dzięki Wam
Wszystko o czym ... Marzysz 23:17, 08 paź 2012

Do góry
Aaaaale piękne zmiany - w tej słynnej donicy ślicznie się zrobiło - jak i w całym ogrodzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:09, 08 paź 2012

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:05, 08 paź 2012

Do góry
swielomiany uwielbiam! wzór na deltę itd ah oh Sebek, jak Ty wielomianów nie lubisz to co dopiero trygonometria?!
Kolorowy ogród na piasku 22:58, 08 paź 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

serce mi zadrżało...

Mi tak samo - to ma być październik?

Moje również... to już małe trzęsienie ziemi

Byłam, sprawdziłam ..... całe szczęście skarpa cała, nie ma żadnej dziury po tym trzęsieniu ziemi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:35, 08 paź 2012

Do góry
malwes napisał(a)

A ja musiałem się troszkę spóźnić bom Byk,
ale ja też nie chwaląc się umiem robić na drutach, a żeby było ciekawiej to na szydełku robiłem kiedyś i sprzedawałem takie pieski ( PUDELKI) na butelki wódki, potem kilimy na płótnie dziergane specjalną igłą,
następnie na saneczkach jedno i dwu płytowych 5 i 8 robiłem swetry, golfy, jakiś czas przed wojskiem pracowałem na interlokach tz workach. Szyć też potrafię choć bardzo dawno tego nie robiłem,
wychodzi na to że byk a zdolniacha.
pozdrawiam baranki owieczki i inne byki.

No to Ci zaradny Byczek

A ja w ogóle nie-rogata. Ani trochę. Co powiecie na Raka-Ogrodnika? :/

No cóż - jako rak napiszę, że to bardzo dobre połączenie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:22, 08 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Wyjdą werbeny Sebek, u mnie wychodzą w różnych miejscach.

Ciekawe gdzie będzie najdziwniejsze miejsce gdzie wyjdzie siewka - nie mogę doczekać się wiosny - bo jesieni już mam dość - nie tylko tej za oknem....

Najdziwniejsze? w szparze między domem a kostką, w szczelinach kostki. na kamieniu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:18, 08 paź 2012

Do góry
Sebek jeszcze zima nas czeka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:15, 08 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ciekawe gdzie będzie najdziwniejsze miejsce gdzie wyjdzie siewka - nie mogę doczekać się wiosny - bo jesieni już mam dość - nie tylko tej za oknem....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:13, 08 paź 2012

Do góry
ka1sia napisał(a)
spaceruję po ogrodach i do Ciebie Sebku z przyjemnością zajrzalam, pozdrawiam cieplutko, Kasia.
A jak sprawdziany w szkole?, już po bólu?

Ból dopiero się zaczął...w środę matma...wielomiany....nawet korki chyba nie pomogą....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:29, 08 paź 2012

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:23, 08 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Ojjj tak - w przyszłym roku mam zamiar zwerbenować wszystkie rabaty Chyba wysieję nasiona jeszcze jesienią i zobaczę czy wyjdą . Jak zobaczę, że nie to i tak wysieję w domu wcześniej No i dla Was muszę zostawić

Koniecznie zostaw dla nas!
Jest wyjatkowa!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:19, 08 paź 2012

Do góry
Kochani moi mili : Kindzia, Kasik, Trafo, Bogusia , Evchen, Ania asc, Joaska, Betysia, AniaK, Irenka, Mira, Grembosia Joasia, Marzena i Marzena O, Syla, no i nasze rodzynki Kondzio i Sebek- mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam - serdecznie Wam wszystkim dziękuję za odwiedziny i przemiłe komentarze
Tak to cieszy, że nasz ogród i nasza fotograficzna opowieść o małym kawałku Toskanii, sprawiły Wam przyjemność zarówno dla oka, jak i duszy
Z góry bardzo przepraszam, że tak odpowiadam ogólnie, a nie każdemu z osobna, ale dziś mam dosłownie chwilkę, żeby odpisać.
Ogromnie się cieszę, że tak wiele osób do mnie zajrzało. I bardzo mi to dobrze zrobiło na psyche, bo mam dziś strasznego doła. Po kilku cudownych dniach w Toskanii, po przyjściu do pracy i do codzienności od razu zwaliło się na mnie wiele problemów na raz i muszę to jakoś poukładać.Łatwo nie jest, bo w dodatku atmosfera w pracy fatalna.
I jeszcze jakieś paskudne przeziębienie się przyplątało. A w pn muszę iść na pewien zabieg w systemie 1 dniowego szpitala i muszę się jakoś pozbierać, bo mi termin przeleci.
Jak się doprowadzę do porządku, to będę z Wami na bieżąco i odpiszę na każdego posta.

Aniu K - Tobie też odpiszę na priv w późniejszym czasie,obiecuję

Buziaczki ogrodomaniacy

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies