Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 21:19, 08 paź 2012

Kochani moi mili : Kindzia, Kasik, Trafo, Bogusia , Evchen, Ania asc, Joaska, Betysia, AniaK, Irenka, Mira, Grembosia Joasia, Marzena i Marzena O, Syla, no i nasze rodzynki Kondzio i Sebek- mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam - serdecznie Wam wszystkim dziękuję za odwiedziny i przemiłe komentarze
Tak to cieszy, że nasz ogród i nasza fotograficzna opowieść o małym kawałku Toskanii, sprawiły Wam przyjemność zarówno dla oka, jak i duszy
Z góry bardzo przepraszam, że tak odpowiadam ogólnie, a nie każdemu z osobna, ale dziś mam dosłownie chwilkę, żeby odpisać.
Ogromnie się cieszę, że tak wiele osób do mnie zajrzało. I bardzo mi to dobrze zrobiło na psyche, bo mam dziś strasznego doła. Po kilku cudownych dniach w Toskanii, po przyjściu do pracy i do codzienności od razu zwaliło się na mnie wiele problemów na raz i muszę to jakoś poukładać.Łatwo nie jest, bo w dodatku atmosfera w pracy fatalna.
I jeszcze jakieś paskudne przeziębienie się przyplątało. A w pn muszę iść na pewien zabieg w systemie 1 dniowego szpitala i muszę się jakoś pozbierać, bo mi termin przeleci.
Jak się doprowadzę do porządku, to będę z Wami na bieżąco i odpiszę na każdego posta.

Aniu K - Tobie też odpiszę na priv w późniejszym czasie,obiecuję

Buziaczki ogrodomaniacy

kasik778 23:23, 08 paź 2012

O mam nadzieję, że ze zdrowiem wszystko w porządku?
Trzymam kciuki, żeby zabieg gładko poszedł, a praca, no cóż bywa fajnie i wręcz przeciwnie, oby było lepiej
serdecznie cię pozdrawiam i dla ciebie Anitko coś różowego na poprawę humoru

Milka 14:05, 09 paź 2012

zdrowiej koniecznie, bo chyba obie knedle będziemy robić
Kindzia 15:01, 09 paź 2012

Wszystko się dobrze ułoży Anitko, zobaczysz!
Klamber 19:41, 09 paź 2012

Anito, zdrowia życzę, kuruj się pigwą. Czytałem wcześniej o pigwowcu, mi taki nie smakuje ja kroje i zasypuje cukrem, mam tego całą półkę w lodówce i nie pleśnieje mi a smukuje jak świerza. Mam u siebie pigwę, pigwowca pośredniegi i japońskiego. Najbardziej lubię guszkę, potem japońskiego a pośredni jest najmniej aromatyczny. Ja powoli szykuję sprzęt przed wyjazdem, przyszła dziś paczka z akumulatorem, z polarem do mojej lufy i zamówiłem zestaw do czyszczenia matrycy, bo już mi się przykurzyła, czatuje jeszcze na jakiś fajny obiektyw ze stykam,i a na razie u mnie same manuale.
trafo 23:07, 09 paź 2012

Anitko zdrowia Ci życzę, bo to najważniejsze, reszta się ułoży. Buziaki
Enya73 08:30, 10 paź 2012

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia. Jakoś nie potrafię się wykurować, powinnam chyba poleżeć pod kołderką, a tymczasem siedzę w pracy Ale nie mam innego wyjścia, takie czasy.... chore
Bea 08:47, 10 paź 2012

Trzymaj się ciepło.
mira 08:53, 10 paź 2012

Anita potwierdzam - takie czasy - i całe szczęscie że mamy ogrody
baraga1904 08:56, 10 paź 2012

...dużo zdrówka życzę ...
...masz rację - chore czasy nastały...też często chodzę chora do pracy, i też mam taką atmosferę że żal nawet o tym mówic...skąd w ludziach tyle złości, pieniactwa i roszczeniowości..? nie mam pojecia..
..ale jutro będzie lepiej, zobaczysz...
pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies