Uważam, że trzeba krajowe wystawy odwiedzać, jak się nie ma możliwości wystaw światowych, na najwyższym poziomie, Dla osoby ciekawej świata i ogrodów zawsze znajdzie się coś ciekawego, niezależnie od tego co jest i jaki poziom jest.
Trajektoria nie ma znaczenia ale też nie za bardzo rozumiem po co to stwierdzenia końcu wypowiedzi?
Bo dla mnie to tylko większa ilość zraszaczy.
Chcesz coś zmieniać, czy masz zraszacze wg tego projektu co wkleiłeś ?. Zadałeś pytanie a na koniec to stwierdzenie. Chcesz zmniejszyć ilość zraszaczy a dodać takie o większym zasięgu?
Ja bym radziła i to jest całkiem prosty i przyjemny sposób - wychodzić z pieskami na spacer, tak robi odpowiedzialny właściciel swoich pupili, albo ma kuwetę z ogrodu. Jedno albo drugie, tego pogodzić się nie da, albo idealny trawnik, albo kopce i bujne kępy i ciągłe sprzątanie, aby jakiś gość przybywający do nas nie wlazł w nieprzyjemną minę
Albo wydzielony wybieg dla piesków, odgrodzony od reszty czystego ogrodu
Bieganie po ogrodzie w obecności właściciela.
Kurka... daleko Do Poznania ponad 500km... nie zdążę, do Warszawy 300....
Czekam na odcinek z zimozielonym... bo uwielbiam ten ogród A eMuś niech ogląda i nauczy sie jak prostować jarzębinę, bo moja krzywa.... a była megakrzywa...
I wiesz, że w moim śnie miałam w ogrodzie żywopłoty z jarzębiny.. a było ich tak dużo, że aż pomarańczowo..
A jak znajdziesz czas to zapraszam na moje pierwsze łączki krokusowe ... idzie wiosna... nic jej nie zatrzyma, nawet ja pesymistka.. mówię, że zima nie wróci tej wiosny