Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

jotka 19:31, 28 lut 2014

Aniu, krokusów u mnie mniej niż u Ciebie, ale za to mój najmłodszy wnusio jeden miesiąc starszy od Twojego w niedziele przyjdzie Pozostali trzej też - będzie wesoło
Radosnych chwil we wszystkie wnusiowe dni

edit. jesienią muszę takie iryski upolować bo śliczne
Bogdzia 19:39, 28 lut 2014

Sliczny ten mały bąbelek , natomiast Sebka mniej mi sie podoba
Mala_Mi 20:03, 28 lut 2014

No to biorę sie za odpisywanie... i znów braknie czasu na łażenie w gości, 5 stron.. do nadrobienia .. u siebie ..

Madzia - ja do projektowania to noga, ale coś tam napisałam

Malkul - poczta odebrana

Hanuś - energii na razie brak ale to że nie muszę dojeżdżać to ogromy plus....

Kinga - witaj prawie sąsiadka..... masz cudne otoczenie domu .. i super ukształtowany teren.... byłam ale wpisu nie zostawiłam bo bez logowania Witaj u mnie

Tosiu, dziś w dzień było +13 stopni w cieniu.... gdyby nie wiatr, to już wiosna

Łukasz - nie można mieć wszystkiego.. ale krokusy można mieć.. pod krzakami liściastymi .. tu i tam.... to pierwsza oznaka wiosny Na któą czekamy tak dłuuuugo...za długo.... nawet jak wita w lutym

Mirella - dobre i te kilka żółtych krokusiów. od razy radośniej Nawet na małej działce jak widać się mieszczą A stopki wycałowane, i łapki..

Ewa - dziękuję i nawzajem.. dzień zleciał... na muminkowaniu .... ale był tylko mój

Agata - oj jak widać tyle krokusów to od razu weselej Idzie do wiosny Jakie te zimy długie... ale szpaków nie widziałam, wogle w tym roku ptaków nie widziałam, bo zimy nie było..

Agacia - oj słodko.... tylko dlaczego sie drze???? Ale nie było tak źle... Moje fałszowanie dzielnie znosił i nawet wolał spać niż słuchać

Kindzia - twój starszy to już bardziej komunikatywny ale szybko zleci

Mak Kasiu - szalejesz... ja na razie wycinam, dziś miałam Muminka, wiec roboty w ogrodzie zastopowane.. jutro.. cd wycinanek..

Irenka - nie czytałam, śpiewałam.... a jak zasypiał to u Kindzi na wątku siedziałam..

Jagoda - zimy czytam końca nie ma.. brrrr.. a mieszkanie bez wnuków też ma zalety, jak przyjedzie jest święto, nawet w środku tygodnia Nie narzekam, na tyle blisko mieszkają, że można wsiąść w auto i pojechać... inni maja gorzej..... bo nie 40, a 4000 km mają. ... i głupie wizy ....
AgnieszkaW 20:11, 28 lut 2014

Dzień Muminkowy dzisiaj miałaś? Muminek słodziutki
Kindzia 20:25, 28 lut 2014

Przyleciałam na szybko zobaczyć czy Ci się dyżur skończył...ale cudny jest!!! No co Ci powiem fajowy...
Mala_Mi 20:46, 28 lut 2014

Gabisia - nowy awatar Miejmy nadzieję, że tak nie będzie z cebulami i wyjdą

Sebek - łąki krokusowe dopiero si zaczynają.. oj będzie jeszcze fotek.. niech zakwitną I mi twój bobas na gifie sie podoba

Irena - iryski jeszcze wyjdą.. muszą... a z cięciem drzew..to zawsze walka z żonem..

Agnieszka - no to będziemy walczyć dalej z jeżynami.... masakra A krokusków i irysków będzie więcej... idą i zaczynają dawać czadu... ale dziś nie miałam jak biegać z aparatem po ogrodzie

Syla - będę trąbić.. sadzimy cebule... a na tym pasku.. posadziłam 400 krokusów.. i ileś tulipanów... lilie... a środek jest pusty, bo tam mam liliowce

Monika - można nie sadzić tulipanów... ale pierwsze, najwcześniejsze to mus..... żyć się znów chce
Mala_Mi 20:47, 28 lut 2014

Gardenarium napisał(a)
Aniu, uwal się na trawce i zrób z poziomu ziemi te krokusiki.

Obiecuję się powalić i osiągnąć poziom ziemi... z aparatem.... ale czekam, aż więcej ich wyjdzie .....

I cieszę się, że humor trochę poprawiłam widokiem wiosny
Mala_Mi 20:57, 28 lut 2014

Juzia, Monika, Ola, Mirella, Agata, Sebek, Aneta, Agnieszka B, Noemi (też nowy awatarek), Gabrysia, Anna_g, Ula, Agnieszka W, Kindzia dziękuję za miłe słowa i sorki za wstawki nie ogrodowe... muszę sie opanować Ale.. trudno... taki kfiatuszek muminkowy

Bogusia - pokazuje języka bo ja potrafię tylko głupot nauczyć, ale już mu obiecałam , że będziemy uczyć sie nazw chabazi

Mariola - sen mam nadzieję, że proroczy

Agata - przekażę... a oczka ma szelmowskie Dziś wypatrzył naklejkę z ptakiem na szybie.. patrzył sie patrzył, nie dał odejść.. i w ryk.... oj uśmiałam sie dziś z niego

Jola - z Tobą zawsze jest wesoło....... bo dzieci to żywioł, ale wesołość trzeba wprowadzić .. A iryski kosztują grosze A ten niebieski kolor... powala .. na kolana.. możesz sobie na balkon do donicy sadzić... kompozycja niebieska... pasuje

Bogdzia - Sebka też fajny.. i nie płacze

I jak mam złożyć rewizyty... do rana zejdzie Musicie wybaczyć.... a ja wam fotkami... krokusów i irysków wynagrodzę
malgorzata_s... 22:36, 28 lut 2014

A ja te stópki to już widziałam Muminek jest cudowny
eda 22:37, 28 lut 2014

Maluszek do schrupania Pozdrawiam wekendowo