Fajne rozwiązanie z zagospodarowaniem poddasza na inną formę użytkowania.
Ja mieszkam "na schodach", dlatego marzę o parterze. Tzn. mieszkaniu jednokondygnacyjnym.
Przyszłam zapytać, czy wiesz, że pod trawę należy rozłożyć gazety (niekolorowe) i polać je wodą i dopiero na to posypać trawę.
Czy wiesz, że niby link adresowy w stopce masz aktywny, ale po naciśnięciu go wcale nie prowadzi go Twojej strony? Przekierowuje na stronę główną.
Podobnie jest, gdy chce się trafić do Twojego ogrodu przez Twój nick.
Ja ogrodowo nie daję sobie na luz To jest bowiem to, co tygrysy lubią najbardziej
ale - z powodu nadmiaru innych obowiązków - rzeczywiście nie daję rady być ze wszystkim na bieżąco.
Ja w walce z chwastami wykorzystuję ściółkowanie ściętą trawą. Znasz ten sposób? skuteczny jest.
Tess, a widzisz, a dla mnie własnie sa dokładnie z tej samej bajki. Będe miała trawy, jarzmianki Claret, te czerwone, jeżówki już mam i super wygladają, tak, ze je zostawie i graby, zakrys bedzie podobny, chociaz rosliny inne, ale klimat dokąłdnie ten sam. Piwonie mam tylko kupione inne, niz bym chciała, bo to Miss America, a ja ich odstać nigdzie nie moge. tarczownice już mam posadzone i radzą sobie na mojej patelni, bo jest mokro.
Oj no przecież wiem Zaskoczyło mnie tylko, że każda jakby z innej bajki. ale przecież ja tak naprawdę nawet nie znam Twojego ogrodu - niby widzę, co pokazujesz, ale w całość mi się nie składa jeszcze. Czego jednak na chwilę obecną nie żałuję, wszak zaraz inaczej wyglądał będzie
Więc na większym kawałku to się musi dać posklejać w całość
A na powaznie Tess, nie wiem, inspiracje są tylko inspiracją, a nie beda kopiowane kropka w kropkę, dlatego szukałam zastępstwa dla roślin. A co wyjdzie, zobaczymy:_)