Tess bardzo ładnie to wygląda. U mnie niestety brak miejsca tak jak pisałam wyżej Iwonce.
Jeden egzemplarz między rozchodnikami może jedynie być, bo bardzo mi się ta roślina podoba
Od zeszłego roku??? Kobieto, nawet mnie przebijasz w niezdecydowaniu, gdzie nowy nabytek posadzić
Jak nie masz dla niej miejsca, to Cię od niej uwolnię, chcesz?
a przymierzałaś ją w różnych miejscach? Postawić, fotkę cyknąć, jak wygląda, jeśli na oko nie jesteś pewna.
Tak, tu na każdym kroku człowiek się uczy
Ale astrantia brzmi piękniej
Jarzmianka ma tak piękny kolor, że cały czas myślę gdzie ją posadzić, bo w ubiegłym roku na Zieleń to Życie kupiłam sadzonkę i tak czeka w doniczce bidulka...
Może się doczeka, jak jej jakieś miejsce wykarczuję
dokładnie tak. Wszystko co trzeba wynieść, odkładam przy/na schodach, i dopiero jak idę na górę, zabieram "przy okazji"
Poruszać się zdrowo, ale każda wizyta mojej mamy uświadamia mi, że do czasu...
Działka o szerokości 10.5 metra to całkiem spore możliwości.
Czarny bez - jeśli możesz, bo nie jest sąsiada - wywal, bo to chwast.
Czy pod ogrodzeniem z sąsiadem masz podmurówke? Bo milin bardzo ekspansywny jest, jego odnogi podziemne mam już 4 metry od rośliny macierzystej.
Co zaznaczyłaś w końcu działki czarną kreską? Brama dodatkowa?
no tak, nie napisałam: Witaj na O
Gdzie moje maniery
Kasiu, przykre wieści z tą budową
Jeśli to budowa nie wykraczająca swoją uciążliwością poza granice nieruchomości, to sąsiadów nie zawiadamia się o wydaniu pozwolenia na budowę.
Tez mam taki kocioł, ale nie znalazłam dla niego zastosowania
O matuchno, ten warzywnik chyba jest większy, niż w ub. roku!
Kasiu, znalazłam takie cos - Twojego autorstwa - u Wilczej: zupa z cukinii, dyni i buraczków wg.twojego przepisu są na obowiąkowej liście w naszym menu dziękuję!
Fajne rozwiązanie z zagospodarowaniem poddasza na inną formę użytkowania.
Ja mieszkam "na schodach", dlatego marzę o parterze. Tzn. mieszkaniu jednokondygnacyjnym.
Przyszłam zapytać, czy wiesz, że pod trawę należy rozłożyć gazety (niekolorowe) i polać je wodą i dopiero na to posypać trawę.
Czy wiesz, że niby link adresowy w stopce masz aktywny, ale po naciśnięciu go wcale nie prowadzi go Twojej strony? Przekierowuje na stronę główną.
Podobnie jest, gdy chce się trafić do Twojego ogrodu przez Twój nick.
Ja ogrodowo nie daję sobie na luz To jest bowiem to, co tygrysy lubią najbardziej
ale - z powodu nadmiaru innych obowiązków - rzeczywiście nie daję rady być ze wszystkim na bieżąco.
Ja w walce z chwastami wykorzystuję ściółkowanie ściętą trawą. Znasz ten sposób? skuteczny jest.