Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:12, 31 gru 2016

Do góry

Na różance królują teraz trawy

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:08, 31 gru 2016

Do góry
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:06, 31 gru 2016

Do góry
Oszroniony ogród
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:04, 31 gru 2016

Do góry
tulucy napisał(a)
Pashminę też na jesieni kupiłam w Rosaplant - przez Madżenkę, tak ją zareklamowała, że jak zobaczyłam, to była moja

Mnie trawy nie bardzo kuszą. Nawet zielona chochla jeszcze się nie namyśliłam na nią ostatecznie.

Zaraz pokaże jak wyglądają teraz trawy, jestem w nich zakochana
Ogród tworzony z pasją 08:58, 31 gru 2016

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Karol jak byles w watku pawla to tak napisales jakby to byla jego.
Kocica sama rosnie, tylko koty sie w niej wyleguja i jest z nia problem bo wylezana. Pryskanie nie pomaga.
Tutaj kocica z innego ujecia z 2015 roku o zachodzie slonca.

Tak, bo myślałem, że to jest jego. Pomyłka.

No właśnie o kotach słyszałem, a mamy kotkę. Pewnie na niej by się nie skończyło, inne z okolicy zaczęłyby się schodzić.
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 08:42, 31 gru 2016

Do góry
elka_ napisał(a)
Dziękuję ślicznie!
A teraz na zaklinanie wiosny, mój skończony obraz dziewczyny z floksami

Piękna, a próbowałaś może robić portrety bliskich ze zdjęć przerobionych na piksele? ja zainspirowana pracami Ani z Kamiennego (na str, 134) wciąż o tym myślę, ale niestety czasu brak, a i zapału też mam mało.
Ogród tworzony z pasją 00:47, 31 gru 2016

Do góry
Karol jak byles w watku pawla to tak napisales jakby to byla jego.
Kocica sama rosnie, tylko koty sie w niej wyleguja i jest z nia problem bo wylezana. Pryskanie nie pomaga.
Tutaj kocica z innego ujecia z 2015 roku o zachodzie slonca.

Ptasi gaj 00:26, 31 gru 2016

Do góry
Chcialam wam pokazac jeszcze jeden kwiat doniczkowy jakim obdarowano mnie w imieniny. Kazdego roku dostaje kwiaty z ktorymi przeba sie obchodzic jak z jajkiem. Tym razem rodzina tez sie postarala.

Ma dwa kwiaty. Podobno wyrosnie z niego duzy krzak.

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 22:47, 30 gru 2016

Do góry
Dziękuję ślicznie!
A teraz na zaklinanie wiosny, mój skończony obraz dziewczyny z floksami

Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:37, 30 gru 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Ten kibel w tle wnerwia mnie jak nie wiem, na samym środku podwórka
ale nie mam go jak się pozbyć na razie, nie mam też specjalnie w jakie miejsce przenieść bo babcia musi mieć łatwą możliwość korzystania z niego

W każdym razie kiedyś jak już się łazienki tam dorobię kibla nie będzie

My jeszcze miesiąc temu mieliśmy podobny wychodek na froncie posesji czyli na widoku wszystkich przejeżdżających drogą. Często się zdarzało, że listonosz podjeżdżał a ja z niego wychodziłam..albo znajomi.. hehe.. to było dobre.. no ale od pół roku mamy szambo więc wychodek okazał się zbędny, choć zwłaszcza mężczyźni mają coś takiego, że wolą iść tam niż w domu.
I wykombinowałam, że przeniesiemy go na niewidoczny z frontu bok budynku gospodarczego, tuż przy kompostowniku i będzie robił za schowek na narzędzia-widły itp.do kompostu.
Mąż sam ten wychodek przetargał. Położył go na plecach, podłożył pod niego kołki po sosnowych słupkach i zakulał jak egipcjanie na miejsce. Zrobił mu podłogę z kilku desek i mam szopko-schowanko

A co do owoców na różach pnących to ja swoje co roku zostawiam, w zimie albo są zjadane przez ptaki, a te które zostają nie przeżywają zimy, same odpadają i róża na wiosnę jest całkowicie czysta. Nie trzeba przycinać tych owocków. Spełniają swoją pożyteczną i estetyczną rolę
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:48, 30 gru 2016

Do góry
monteverde napisał(a)
Podnieś rękę Boże Dziecię błogosław wszystkim ogrodnikom z Ogrodowiska w dobrym zdrowiu,dobrym bycie,wspieraj ich swą siłą w trudach życia i obdarz pięknymi ogrodami w Nowym Roku Buzolki wszystkim

Wkrótce się znowu odezwę, najważniejsze, że zacznie przybywać dnia i oby do wiosny

Aniu piękna kolęda, byle do wiosny
zostawiam buziolki
Działeczka Asi :) 21:45, 30 gru 2016

Do góry
Jak się już rozkręciłam, to jeszcze ostatnie zdjęcie. Troszkę mało aktualne , bo z Wielkanocy

Działeczka Asi :) 21:36, 30 gru 2016

Do góry
To jeszcze Wam przedstawię moja drugą córkę, co by nie była poszkodowana hehehe...

Mój 4 arowy azyl... 21:35, 30 gru 2016

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Chłopaki jutro wracają do domu, ale przed wyjazdem zdążyli obejrzeć konkursowe choinki, ktore zostały ozdobione przez dzieci z przedszkoli i szkół. Wszystkie ozdoby dzieciaki wykonały własnoręcznie.

/assets2.ogrodowisko.pl/uploads/p/130/1307150/original.jpg[/img]

Obaj wybrali tę z nr 16

wspaniała tradycja
Basiu pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 21:22, 30 gru 2016

Do góry
Haniu niektóre rośliny w ogrodzie czują się jak latem, ani myślą spać
Tobie też życzę energetycznego działania rosśin i dużo zdrówka w Nowym Roku

Mój 4 arowy azyl... 21:20, 30 gru 2016

Do góry
Chłopaki jutro wracają do domu, ale przed wyjazdem zdążyli obejrzeć konkursowe choinki, ktore zostały ozdobione przez dzieci z przedszkoli i szkół. Wszystkie ozdoby dzieciaki wykonały własnoręcznie.

Obaj wybrali tę z nr 16
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies