cd myśli, rabata w rogu zaokrąglona, na płocie zasłona z bluszczu po lewej (nr1), a tu (nr 2) jak się da z cisa, albo tez z bluszczu, betonu nie powinno być widać. Witam Juz od dłuższego czasu przeglądam te strony i widzę , ze macie nie samowite pomysły na ogrodyi różne rabatki. Przeczytałam w którymś poście o świerkach srebnych, że zrzucaja dolne gałęzie i robi się po latach dziura. Czy ja tez mogłabym tak wejsć w wasz wątek i poprosić o jakąś poradę? mam jednego świerka srebnego gdzies ma z 10 lat, na razie jest ładny i gęsty, ale może doradzilibyście co posadzić wokół niego. Mam trochę roślin nasadzonych, nie wszystkie pewnie prawidłowo skomponowane, bo sadzone były w sporych odstepach czasu i nie wszystkie przeze mnie a mieszkam od dwóch lat dopiero i zaczynam dopiero kształtowac coś z tego co jest. jeśli można o poradę to bardzo proszę. Dołączam zdjęcie z mooim świerkiem. Pozdrawiam Iga
Mam już Ana takie podpory, Witek zaczął produkować gustowne obeliski metalowe ze stali normalnej i "zardzewiałej" z kulami i szyszkami na górze. Może nawet będę je kiedyś sprzedawać Na razie na potrzeby naszych ogrodów realizowanych Mam też inne pomysły nawet już zrobione, nie na darmo jeżdżę w końcu na światowe wystawy Czas rozwinąć temat ogrodowych detali
Podaj mi na pw imię i nazwisko, to dodam do paczki Bezpłatnie oczywiście
No i popracowałam sobie dzisiaj, Pocięłam hortensje przy stawie, bardzo mocno.
No i popracowałam sobie dzisiaj, Pocięłam hortensje przy stawie, bardzo mocno. Poczyściłam świerki tam gdzie mają ciasno, ale gałązki jeszcze leżą. Worków mi zabrakło.
Obrzeża najlepiej aby miały wysokość 4,5 cm. Niższe nie.
Mam zdecydowanie za mało czasu na Ogrodowisko, wpadam jak po "ogień" i już wylatuję do nowego zajęcia
Mam już Ana takie podpory, Witek zaczął produkować gustowne obeliski metalowe ze stali normalnej i "zardzewiałej" z kulami i szyszkami na górze. Może nawet będę je kiedyś sprzedawać Na razie na potrzeby naszych ogrodów realizowanych