Ale słodkie...
Danusiu, czy nie chowacie stolików ani ławek na zimę?
Ogród pocukrzony tak delikatnie, fajnie się ogląda, ale w realu z pewnością ziąb...
Michał wyjaśnił, że musi pozmieniać linki a z tym jest dużo pracy. Na pewno to naprawi, dodam jeszcze że nie na wszystkich komputerach tak jest, nie wszyscy nie widzą, Michał np. widzi. Już kiedyś tak było, naprawił a dlaczego znowu tak jest, ja nie wiem, programowanie to nie moja domena.
Na murze ma być wylany taki wystający daszek. Będę tam umieszczać takie nieco gorsze narzędzia. Te cenne będą wewnątrz jakiegoś budynku albo pod dachem. Może wiata z otwartym wejściem. Może co innego, czas pokaże. Albo w kawiarence na ścianach te najbardziej cenne. Od lat zawsze kupowałam na CHFS w jednym stoisku. Mam naprawdę niektóre wyjątkowe.
Tak, mam super gazety, nawet całe roczniki, zamierzam niektóre wystawiać do przeglądania, a jak skompletuję - to będę je wiązać i również wystawiać do sprzedania. Mam całe szafy i strych gazet z kilkudziesięciu lat. Miło wracać do przeszłości, która w angielskich publikacjach - jest ciągle jednak aktualna (historyczne ogrody). Taka ściągawka, gdzie warto pojechać. Ja się inspirowałam właśnie tym. Kiedyś przecież nie było internetu, a za angielską gazetę trzeba było zapłacić w MPiKu 55 zł.
Modne są puszki po art. spożywczych, zwłaszcza stare...mam kilka takich kolorowych- do ziół i rozsady znakomite.
No to super pomysł z tym stolikiem i jeszcze książki stare jak masz czy gazety
Tak zbieractwo to problem i trzeba uważać - ja zawsze sobie zadaję pytanie gdzie to postawię albo na co ...ups nie zawsze
ale mam tez ograniczenia bo tylko lubię kupować w realu a teraz to od roku takiej szansy nie było no i dobrze
Pomysł na rzeźbę z puszek musi być super
dostałam oliwę z oliwek w ładnej puszce i dumam że do jakiś ziół by dobra była może ale zioła mam na grządce
w kolejnym roku idę w warzywa - jak dam radę na maksa - reszta musi jakoś sobie radzić