Kilkukrotnie próbowałam z cebulek zaprosić przebiśniegi ale... podobno najelpiej przyjmują się wykopane z miejsc gdzie rosną dobrze. Z cebul kupnych nie udało mi się jeszcze.
Te stemple mają być obwódką przy ścieżce z piasku, myślałam je okorować i zapuścić na taki kolor ja donicę, ale podobają mi się w tej korze i chyba je takie zostawię
eMuś regulował i wyszło mu coś takiego
kawałki wychodzą w zależności od grubości włożonych gałązek, z grubszych są większe, a cieniutkie gałązeczki tylko poszarpane , ale one znikają praktycznie w tych większych, na moje oko to wychodzą takie wióry Na żywo to nie wiem jak?
Super, a ta czarna malwa fajnie się rozsiewa, tak z umiarem. Miałam ją jakiś czas, a potem chyba wyplewilam siewki. Ta malwa jest dwuletnia, góra trzyletnia, jak jej się miejsce podoba
Ogrodowisko uczy, przecież nie każdy jest specjalistą w każdej dziedzinie. Fajnie jest jeśli ktoś, w tym przypadku Bogdzia, kto poprawia
Ja w każdym razie pytałabym w nieskończoność jeśli tylko pozwoliłoby to mi nauczyć sie więcej czasami nie chcę zawracać innym głowy, ale cieszę się jeśli "samo" se tak dzieje
wątrobowce zarastają kamyki, a eM mówi, żebym zobaczyła jaki śliczny nam na kamyczkach mech rośnie
te czerwone chyba też tak zasypię jeśli materiału starczy