Kacha Podziękował

Sam jeszcze nie wiem co wyjdzie z tego warzywnika w tym sezonie ? Dużo pracy przede mną ale się nie poddam
Kasia Witaj serdecznie

Jeśli jesteś zainteresowana podeślę namiary. Ja zakupiłem czaple ok 80 cm ale są również inne ptaki w różnych rozmiarach. Pozdrawiam
Iva, Asia Namiary na sklep wysłane, owocnych zakupów.
Justyna Dodatków nigdy za wiele, zwłaszcza na takiej powierzchni ogrodu jak mój.
Ewa Przysiądź na ławce i odpocznij bo napracowałaś się przy tych pięknych wiosennych donicach. Obecnie ogród warzywny jest w proszku, wiele się w nim dzieje. Muszę podkręcić tempo prac bo już w kwietniu pierwsze siewy warzyw.
Konieczki Kocur z królikiem dziękują za pochwały. Na kicie są preparaty w aerozolu które mają na celu je odstraszyć, nie wiem w jakim stopniu jest to skuteczne ale zawsze można spróbować niż te odchody cały czas zbierać

Buksów nie oddam

sadziłem je jak chodziłem jeszcze do gimnazjum dlatego takie dorodne

U Łucckich kiedyś widziałem podobnych rozmiarów ale ceny miały astrrrronomiczne

W swojej kolekcji mam bukszpana giganta, który rósł razem z domem czyli ma jakieś 24 lata.
Tulipany z samymi liśćmi niestety kwiatów nie wydadzą na świat, może w następnym sezonie. Koniec nadgodzin, wracam do żywych
Mirka Nie dziękuję by nie zapeszyć, zobaczymy co z tej rewolucji się urodzi. A wiesz że ten kocur to mi się jeszcze długo będzie mylił z moją Mrówką bo też czarna i tych samych gabarytów.