Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

achimee 18:46, 26 mar 2017

Gardener27 napisał(a)
Prawie bym zapomniał wspomnieć o moich nowych przyjaciołach. Wyjazd na Gardenię zaowocował nowymi znajomościami, w zeszłym tygodniu przyszły a dziś trafiły już do ogrodu.

Och, jakie cudne, jeśli można to gdzieś online wychaczyć to ja też poproszę o namiary. I jeszcze muszę pochwalić krokusy w żurawkach, super kolorystycznie to wygląda
Justyna 18:55, 26 mar 2017

Ale fajne
Ewa777 20:08, 26 mar 2017

Gardener27 napisał(a)

Ja chcę tu posiedzieć
Przemku, ślicznie to zaaranżowałeś
Krokusy z żurawkami też mi się podobają.
Jestem bardzo ciekawa, jak w tym roku będzie wyglądał Twój warzywnik
Kasiolaaa 07:59, 27 mar 2017

Żurawie mega cos takiego mi sie marzy
Konieczki 08:11, 27 mar 2017

Przemo jaki pięny kocurek I króliczek (kurcze ja mam problem z kotami sąsiadów - zrobiły sobie u mnie wychodek na tarasie może bym postawiła takiego to by je przegonił)
Na widok kulek buksowych wpadłam w zachwyt (wow), może chcesz się ich pozbyć, masz kilka zbędnych, albo wiesz gdzie można takie nabyć w okolicy?
A jak mi rosną same liście tulipanów to chyba kwiatów nie będzie?

Gratuluję zakończenia nadgodzin, trzeba mieć czas na życie I bycie w swoim ogrodzie
mirkaka 09:28, 27 mar 2017

Gardener27 napisał(a)
W ogrodzie warzywnym znowu zmiany, wiele wiekowych roślin już straciło życie, akcja wycinka trwa. Zrobiło się tym samym więcej miejsca pod nowe nasadzenia. Układ trawiastych alejek będzie inny i nowe nabytki będą. Więcej nie zdradzę, co z tego wyjdzie czas pokaże

No to będziemy kibicować nowym pomysłom

Metalowy kot identyczny jak żywy, nabrałam się w pierwszym momencie
asiak 10:16, 27 mar 2017

Ja też poproszę namiary na kota Muszę go mieć
Gardener27 20:38, 27 mar 2017

Kacha Podziękował Sam jeszcze nie wiem co wyjdzie z tego warzywnika w tym sezonie ? Dużo pracy przede mną ale się nie poddam

Kasia Witaj serdecznie Jeśli jesteś zainteresowana podeślę namiary. Ja zakupiłem czaple ok 80 cm ale są również inne ptaki w różnych rozmiarach. Pozdrawiam

Iva, Asia Namiary na sklep wysłane, owocnych zakupów.

Justyna Dodatków nigdy za wiele, zwłaszcza na takiej powierzchni ogrodu jak mój.

Ewa Przysiądź na ławce i odpocznij bo napracowałaś się przy tych pięknych wiosennych donicach. Obecnie ogród warzywny jest w proszku, wiele się w nim dzieje. Muszę podkręcić tempo prac bo już w kwietniu pierwsze siewy warzyw.

Konieczki Kocur z królikiem dziękują za pochwały. Na kicie są preparaty w aerozolu które mają na celu je odstraszyć, nie wiem w jakim stopniu jest to skuteczne ale zawsze można spróbować niż te odchody cały czas zbierać
Buksów nie oddam sadziłem je jak chodziłem jeszcze do gimnazjum dlatego takie dorodne U Łucckich kiedyś widziałem podobnych rozmiarów ale ceny miały astrrrronomiczne W swojej kolekcji mam bukszpana giganta, który rósł razem z domem czyli ma jakieś 24 lata.
Tulipany z samymi liśćmi niestety kwiatów nie wydadzą na świat, może w następnym sezonie. Koniec nadgodzin, wracam do żywych

Mirka Nie dziękuję by nie zapeszyć, zobaczymy co z tej rewolucji się urodzi. A wiesz że ten kocur to mi się jeszcze długo będzie mylił z moją Mrówką bo też czarna i tych samych gabarytów.

AsiaK_Z 20:44, 27 mar 2017

To teraz pytanie czy Mrówka taka drobniutka czy kocur gigant
Kasiolaaa 20:45, 27 mar 2017

Rozchwytywany Przemooo