Mój zielony świat
21:50, 28 mar 2017
Aganiu, krokusy uwielbiam, co roku dosadzam w nowe miejsca. Przeszkadzajka uparta jak osioł 
Aniu, dziękuję
Bogdziu, niezapominajka kupiona kwitnąca. Mam same niebieskie, a ta poszła na białą rabatę, niech się sieje.
Irenko pogoda cudna! Nareszcie! Tak się cieszę temperaturą, dłuższym dniem i słońcem
Ale fajnie, że będzie nowy psiak
Makro świat mnie kręci
rośliny są tak cudne z bliska! Z przyjemnością pochylam się nad ich pięknem 
Izo, ale fajną historię opowiedzialaś o miodunce, bardzo fajna nazwa, pasuje idealnie
To piękna i bezproblemowa roślina. Też ją bardzo lubię
Miro, dzięki za pochwały. Bratki już posadzone. I cieszą
O to chodzi. Góra złota jest też pakowana w worki i sprzedawana. Jak byś była zainteresowana, mogę przesłać kontakt. Będziesz we Wro to możesz sobie przywieźć pamiątkę
A tak poważnie to bardzo dobry obornik, bez słomy i nie śmierdzi. Sąsiadka pakuje w worki (na jednym ze zdjeć, tam gdzie taczki, widać taki niebieski) i sprzedaje po 8 zł. Ludzie już zamawiają na jesien.
Różowa niezapominajka tez cudna. Kiedyś miałam, ale niebieskie ją zdominowały. Trzeba by posadzić w innym miejscu.
Aurelio, dziękuję
Dziś było wodowanie
Rybki z akwarium w piwnicy wróciły do oczka
Radości z wiosny Kochani Ogrodnicy!
Aniu, dziękuję
Bogdziu, niezapominajka kupiona kwitnąca. Mam same niebieskie, a ta poszła na białą rabatę, niech się sieje.
Irenko pogoda cudna! Nareszcie! Tak się cieszę temperaturą, dłuższym dniem i słońcem
Ale fajnie, że będzie nowy psiak
Izo, ale fajną historię opowiedzialaś o miodunce, bardzo fajna nazwa, pasuje idealnie
To piękna i bezproblemowa roślina. Też ją bardzo lubię
Miro, dzięki za pochwały. Bratki już posadzone. I cieszą
Różowa niezapominajka tez cudna. Kiedyś miałam, ale niebieskie ją zdominowały. Trzeba by posadzić w innym miejscu.
Aurelio, dziękuję
Dziś było wodowanie
Rybki z akwarium w piwnicy wróciły do oczka
Radości z wiosny Kochani Ogrodnicy!