Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Ogródek Janiny 21:05, 24 sty 2013

Do góry
A masz zdjęcie jak kwitnie?
Ogródek Janiny 20:55, 24 sty 2013

Do góry
Podziwiam zdjęcia, urokliwie to wygląda, a róże wielkie, wypasione krzaki, mogę zapytać jakie to są?
Igiełkowy ogródeczek 20:52, 24 sty 2013

Do góry
Marzenko- ja nic nie zakuwam, i całe szczęście, to Gierczusia do GosiJoasi pisała, bo ona do egzaminu się przygotowuję, jesteś na bieżąco- chyba że ktoś mnie do szkoły zapisał, a ja o tym nie wiem, ale nic a nic się nie uczę, najwyżej nieprzygotowana pójdę

O widzisz i fajne zestawienie podpowiadasz, ja też mam tego czyśćca blisko róży, ale ona taka bardziej brzoskwiniowo-różowa jest, zobaczymy jak to będzie wyglądać

Janino- dzięki za odwiedzinki i pozdrowienia
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:46, 24 sty 2013

Do góry
I ja kolejnej setki gratuluję
Nigdy nie mów nigdy 20:45, 24 sty 2013

Do góry
Cudeńka pokazujesz, róże piękne i lilie- przepiękne
Nigdy nie mów nigdy 20:39, 24 sty 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)

Widzę, że my w podobnym temacie krążymy, ja też szukam curkadełka, choć mi się z kamienia marzy, wiem że pisałaś że ci strasznie drogo kamieniarz zaśpiewał, ciekawa jestem jak u mnie będzie, na wiosnę ruszam w teren, a teraz to tylko po internecie można. W Chronosie są fajne, ale wolałabym kupić na miejscu, mam nadzieję że nam się uda i ja będę do ciebie wpadać na ciurkadelko a ty do mnie

Właśnie u Ciebie na Jusię trafiłam. W Chronosie jestem zarejestrowana, mam nadzieję, że coś tańszego znajdę. Ja wiem, że to firma i kamień, ale ceny mnie kuszą bardzo z tego Jusiowego linka
Umówię się z nimi telefonicznie, pojadę do Opola i dam znać jak to wygląda.

Daj koniecznie znać
Igiełkowy ogródeczek 20:37, 24 sty 2013

Do góry
Aniu- będę pamiętać, żeby Ci głośniej zatrąbić, a macierzankę moją pokrywa śnieg, ale boję się że może wygnić wiosną, miałam w zeszłym roku inną i padła w tym miejscu, a na podwyższonej rabacie, ta sama miała się bardzo dobrze, dlatego się martwię, ale co będzie to i tak ma być, najwyżej będę wiedziała, że tam nie ma sensu i coś innego wsadzę, zobaczymy.

Kindzia- to dobrze, że nie do zdarcia, na tym skalniaku mi się trochę chwasty panoszą, więc mam nadziej, że czyście je zagłuszy i wyczyści zupełnie
Igiełkowy ogródeczek 20:30, 24 sty 2013

Do góry
Wiuniu- dzięki i pędzę do Ciebie zobaczyć co słychać

Justynko- koń ledwo daje radę, Zeta poprzeczkę wyżej ustawiła

Zeta- co to dla Ciebie, w pisaniu szybka jesteś, to i w czytaniu dasz radę
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 20:06, 24 sty 2013

Do góry
Wiuniu- i ja do Ciebie chętnie zaglądam, dużo zdrowia dla M i dla Ciebie również, żebyś wreszcie trochę odetchnąć mogła, ściskam mocno
Igiełkowy ogródeczek 20:01, 24 sty 2013

Do góry
Gierczusia- Lubi dość sucho i słonecznie, choć piszą że półcieniste stanowisko też może być, tylko wtedy nie ma tak ładnie wybarwionych liści- robią się bardziej zielonkawe. U mnie praktycznie na piasku rośnie i ma się dobrze.
Igiełkowy ogródeczek 19:36, 24 sty 2013

Do góry
A coś jeszcze jedzą z ogródka to więcej tych wiatraków od razu nakupię?
Igiełkowy ogródeczek 19:29, 24 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Wiem, ponieważ moja Mama też je posadziła ale Tata miał gołębie a one wszystko zjadły ...moje koteckowe listki dlatego nie lubie gołebi :/

Hihiii......dobrze że mnie ostrzegłaś, jakąś straż trzeba im wystawić A nóż jakiś gołąb wygłodniały nadleci
Początki w Kruklandii 19:24, 24 sty 2013

Do góry
Mi też się podoba, choć ja rabaty angielskiej nie robię, ale zdjęcie piękne i już wam zazdroszczę, ale ja przecież wyrzec się igiełek nie mogę
Jak to się mówi nie można mieć wszystkiego, Justynko rób koniecznie
Igiełkowy ogródeczek 19:16, 24 sty 2013

Do góry
Co ty, to on dobry dla gołębi, no i znowu jakieś nowinki, Gosia co tam jeszcze przed nami ukrywasz?
Ogród - Moje spełnione marzenie 19:10, 24 sty 2013

Do góry
Dorotko, ja potrzebuję dużo, ale przecież nie będziesz mi swoich roślin oddawała, ja tylko jakby co to o nadwyżki proszę, jakbyś miała wyrzucić. Ja i tak będę pewnie kupować, bo do mojej japońszczyszny między ścieżkę kamienną potrzebuję, im więcej tym lepszy efekt.
Chyba cię przeraziłam co z tą dużą ilością?
Ja tylko tak piszę, jakby ktoś miał wyrzucić, jeśli ci ładnie rosną i nie przeszkadzają, to absolutnie nie będę od Ciebie brała.
Zgłoszę się wiosną i zapytam, dzięki
Gdzieś na końcu świata... 19:03, 24 sty 2013

Do góry
Będziesz miała niedługo piękne okazy, już teraz wyglądają świetnie, a dopiero raz uszczykiwałaś, super że o tym pomyślałaś. Ja mam takie na pniu i sporo one kosztują, a ty sama sobie wyprodukowałaś, rewelacja
A te zdjęcia porównawcze koniecznie, może to niektórych przekona że warto
Igiełkowy ogródeczek 18:58, 24 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

wow to roślinka mojego dzieciństwa, pamietam czyśca wełniastego z ogrodu babci urywałam listki i mówiłam że jest miękki jak kotecek też ładnie kwitnie ...dzieki Gosiu za przypomnienie tej roslinki tez musze mieć go w ogrodzie

Też się nią zachwyciłam, bo listki takie pluszowe ma, moje dzieciaki też lubią ją dotykać, mam nadzieję, że listków nie urywają, nie kontrolowałam ich w tym temacie, chyba zacznę
Igiełkowy ogródeczek 18:56, 24 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Dorotka (dorkow0)- pisała niedawno o czyśćcu wełniastym i tak mi się przypomniało, że ja też w zeszłym roku go posadziłam, zobaczcie jak szybko się rozrósł:
Po zakupie w maju wyglądał tak:

A w sierpniu:

Pięknie Ci urósł, zabieram się wiosną do sadzenia...
Igiełkowy ogródeczek 18:55, 24 sty 2013

Do góry
Podobnie z macierzanką cytrynową, będę jej potrzebowała dużo jakby ktoś miał do oddania to ja chętna
Mam ją w dwóch miejscach, tak wyglądała po posadzeniu:

A pod koniec roku:

A tu z czyśćcem:

\
Jest z niej super zadowolona, zobaczymy jak zimę przetrwa, mam nadzieję, że dobrze
Igiełkowy ogródeczek 18:44, 24 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Dorotka (dorkow0)- pisała niedawno o czyśćcu wełniastym i tak mi się przypomniało, że ja też w zeszłym roku go posadziłam, zobaczcie jak szybko się rozrósł:
Po zakupie w maju wyglądał tak:

A w sierpniu:

wow to roślinka mojego dzieciństwa, pamietam czyśca wełniastego z ogrodu babci urywałam listki i mówiłam że jest miękki jak kotecek też ładnie kwitnie ...dzieki Gosiu za przypomnienie tej roslinki tez musze mieć go w ogrodzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies