Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Moje spełnione marzenie

Ogród - Moje spełnione marzenie

dorkow0 16:50, 24 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Dość duża ilość gatunków, a wydaje się, że jest mniej ... ale kapusta i tak wymiata
Ładny ten Twój czyściec, pięknie wygląda wokół drzewa.

Elizo, podałam jakieś 60 procent tego co tam rośnie... A adres podaj (na priv), bo zdaje się nie doczytałaś u siebie...
dorkow0 16:55, 24 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Dorotko pozdrawiam a nagana od Ani słusznie sie nalezała i dobrze ze już się poprawisz. pozdrówka.

Bożenko, przyjęłam z pokorą... Będę już się poprawiać, na przyszłość... Serdeczności...
Milka 17:03, 24 sty 2013

dorkow0 napisał(a)

Dorotko, to proszę mnie na ten czyściec też zapisać
co mam podać, żebyś nie zapomniała?

Irenko, nic nie musisz podawać, już zapisuję w kajeciku, żeby nie zapomnieć...

imponujący okaz juz się cieszę, upii!
eliza3 17:17, 24 sty 2013

dorkow0 napisał(a)

Dość duża ilość gatunków, a wydaje się, że jest mniej ... ale kapusta i tak wymiata
Ładny ten Twój czyściec, pięknie wygląda wokół drzewa.

Elizo, podałam jakieś 60 procent tego co tam rośnie... A adres podaj (na priv), bo zdaje się nie doczytałaś u siebie...

Doczytałam, doczytałam, nawet odpisałam, ale u siebie. Dziękuję Dorotko za dobre chęci, ale czyśćca będę miała od koleżanki, po sąsiedzku uszczuplę jej rabatkę
dorkow0 17:27, 24 sty 2013

To świetnie... Jakoś lubię się dzielić roślinkami z mojego ogrodu, a nuż ktoś się ucieszy...
Gosiniak 18:16, 24 sty 2013

Dorotko- a ja szukam macierzanki cytrynowej i karmnika ościstego w duże ilości, nie masz przypadkiem?, bo ja chętna
dorkow0 18:53, 24 sty 2013

Gosiu, mam te roślinki w ogrodzie i nawet nieźle rosną, ale większe ilości to jakie Cię interesują ? Najwyżej napisz na priv... Bo sadzonki, takie do rozsady, to mogę Ci podesłać... Wiosną zawsze są nadwyżki, bo ograniczam je na skalniaku...
Gosiniak 19:10, 24 sty 2013

Dorotko, ja potrzebuję dużo, ale przecież nie będziesz mi swoich roślin oddawała, ja tylko jakby co to o nadwyżki proszę, jakbyś miała wyrzucić. Ja i tak będę pewnie kupować, bo do mojej japońszczyszny między ścieżkę kamienną potrzebuję, im więcej tym lepszy efekt.
Chyba cię przeraziłam co z tą dużą ilością?
Ja tylko tak piszę, jakby ktoś miał wyrzucić, jeśli ci ładnie rosną i nie przeszkadzają, to absolutnie nie będę od Ciebie brała.
Zgłoszę się wiosną i zapytam, dzięki
dorkow0 19:22, 24 sty 2013

Gosiu, nie przeraziłaś... Jak byś ty wiedziała ile tego u mnie rosło w nadwyżkach i szkoda mi było wyrzucić... no, ale teraz jestem w towarzystwie ogrodniczek, to i nadwyżki można pożytecznie rozdzielać... Jak tylko będzie ich za dużo, to będę o Tobie pamiętać... Nawet sobie zapiszę, że te rozrośnięte, to Twoje...
dorkow0 12:36, 25 sty 2013

U mnie zima nie odpuszcza, pada śnieg, mróz trzyma, a ja się doczekać lata już nie mogę...
I żeby nie było, że leniuchuję, to latam po sklepach i kupuję, zamawiam i planuję...
W piwnicy rośliny rosną, już by je trzeba było wyciągnąć na światło, jednak brak miejsca w domu i czekam, na to ciepło...
Zimowy widok ogrodu... Najbardziej widoczne są Sosny, bo wielkie już... Reszta pod śniegiem...