ja niskociśnieniowa więc nalewki powinnam poczynić, ale moje dzieci lubią ogórki i co ja teraz bidula mam wydziałać.... może nalewke ogórkową robił ktoś?
Zobacz drugie zdjęcie od góry, tam jest taki klon o cudnym kolorze brudnego różu, niesamowicie mi się podoba i myślę że byłby fajnym akcentem kolorystycznym również u Ciebie. https://www.ogrodowisko.pl/watek/5381-spotkanie-w-pechcinie-u-szmitow-2015?page=43
Przejrzyj tez od tyłu wątek spotkaniowy tam gdzie są fotki z drona i zobacz jak on się wyróżnia
a ja się z tym nie zgadzam... nie każdy duży ogród 'źle'(cokolwiek to znaczy) wygląda w szerokim kadrze. Jeśli jest spójny to żaden kadr tego nie zmieni. W życiu bym się nie odważyła powiedzieć że Anki ogród jest niespójny i bałaganiarski... Widziałam go na żywo i śledzę na bieżąco i to jeden z ogrodow który lubie/lubiłam zanim go zobaczyłam na żywo Idąc tym samym tokiem myślenia widziałam wiele małych ogrodów gdzie nic ze sobą nie 'gadało'. To nie jest kwestia wielkości ogrodu... nie ma co uogólniać...
Co więcej uważam że w dużym ogrodzie łatwiej ukryć 'niedoskonałości', które w małym widać na pierwszy rzut oka...
ja trzymam formę? kolano coś mi szwankuję
miło że mnie odwiedziłaś wirtualnie, ja jestem pamiętliwa i przypominam sobie, że obiecałaś nawiedzić realnie z Izą. Tylko czy wtedy zdania nie zmienisz z tą formą