Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 09:24, 29 lip 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Te hortensje z rozchodnikami u Ciebie to HIT! Czekam na pokaz.
Ewa powiem Ci, że ja uwielbiam te rabatę i codziennie się do niej uśmiecham W tym roku hortensje są troszkę niższe odemnie sięgaja mi gdzieś do nosa... przygotowałam sobie już podpory,ale jeszcze nie używała, zazwyczaj jak już zakwitną to po deszczu sie pokładają. Zobaczymy jak będzie w tym roku. Już widzę że kwiaty będą wielkie.
Za to limki jakieś drobnicowe pąki mają w tym roku...
ana_art 09:26, 29 lip 2015

Madzenka napisał(a)

Mam to samo przy ścieżce, ciagle coś brązowieje i wypada. W róznych miejscach dokupuje sadzonki i ciagle jakieś wyszczerbione kostki mam

Czasami sie zastanwiam czy chciałabym więcej niz 900 m2... Nieraz mam ochote na więcej ale gdy sie sponiewieram w ogrodzie to stwierdzam że tyle mi wystarczy....
a ja bym chciała mieć więcej mimo wszystko
ana_art 09:28, 29 lip 2015

Filemon24 napisał(a)

W końcu ktoś z moich okolic mam wrażenie że wszyscy na forum są albo z południa albo z kujawsko pomorskiego.

co do ogródka to moim zdaniem nie jest taki mały chociaż przy moich 52 arach można by było tak powiedzieć
Dużo osób nie ma włączonej lokalizacji, Nie wiem dokładne skąd jesteś, ale jestem pewna że pare osób znajdziesz w bliskiej okolicy
ana_art 09:30, 29 lip 2015

Makao_J napisał(a)
Ja też jestem w szoku. Jak Tyś to wszystko tam upchała. Ale dzięki temu wiem że ja też wszystko zmieszczę. Tylko muszę bardziej pokombinować.
jak zobaczyłam Twój awatar to byłam pewna, że jesteś córka mojej sąsiadki, dopiero lokalizacja mnie wyprowadziła z błedu bo Ona mieszka w Jabłonnej
ana_art 09:35, 29 lip 2015

Kondzio napisał(a)
a ze noga juz upychali to chyba kazdy wie hi hi hi a wszczegulnosci ja bo za każdym razem jak sie spotykamy to wózek sie wylewa od roslin hi hi hi
ojtam i kto to mówi? A swoją drogą to powinnam być na Was obrażona , bo byliście tak blisko mnie i nie zajechaliście...
Makao_J 15:45, 29 lip 2015

ana_art napisał(a)
jak zobaczyłam Twój awatar to byłam pewna, że jesteś córka mojej sąsiadki, dopiero lokalizacja mnie wyprowadziła z błedu bo Ona mieszka w Jabłonnej

Ja muszę mieć jakąś klasyczną twarz bo wiecznie słyszę że jestem do kogoś bardzo podobna . A Jabłonna to całkiem niedaleko.
Pszczelarnia 16:00, 29 lip 2015

Ana, pamiętasz rh Eskimo - masz je jeszcze w tym miejscu?
ana_art 16:51, 29 lip 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Ana, pamiętasz rh Eskimo - masz je jeszcze w tym miejscu?
nie, oddałam je bo to miejsce nie było dla nich trafione.
Pszczelarnia 16:53, 29 lip 2015

Ja też oddałam. I w tym roku widziałam, jak potrafią być piękne w miejscu trafionym - musza urosnąc i mieć miejsce. Bardzo ładne są.
ka1sia 16:59, 29 lip 2015

Ana, trzymasz formę ogród ciągle zachwyca! pozdrawiam cieplutko po długiej przerwie