Dzielę się z Wami, chętnie podpowiem jak będą jakieś pytania.
W robocie mam też wianek na drzwi w białej tonacji, ale szyszki jeszcze schną i nie mogę ruszyć dalej.
Mi tam się podoba jak jest Idealne kolorystyczne połączenie z kolorem drzwi.
Ja też już pierwszy wianek poczyniłam Drugi na razie leży w chłodzie i czeka na wenę.
Piękny wianek, tylko aura bardziej wielkanocna. Cóż może na same święta sypnie śniegiem. Brakuje mi śniegu w BN, skrzypiących butów na mrozie gdy się idzie na pasterkę.
U mnie też tylko szklane bombki, nie toleruję plastykowych ozdób.
Był czas, ze trochę takich dziwnych tworów plastikowych kupowałam, ale nie miały tego uroku. teraz wykorzystuje je na zewnątrz, przynajmniej na wietrze się nie tłuką
Teraz królują kryształki i szklane bombki oraz honeycomb
Ja mam małe Dzieci, ale i tak wolę szklane bombki. Właśnie ze względu na ten połysk. W moim rodzinnym domu też zawsze wisiały wyłącznie szklane - innych przecież nie było
ooo, a ja czekam na farbę, ale dopiero wieczorem eM wróci,miałam lukier robić a okazało się, że mam pudru mało, do sklepu nie chce mi się iść, młodą może wygonię na spacer na razie pompony zrobiłam dla szfagierki, czarne
mają robić za bombki
Aniu,roślinki ruszają pełną parą i u mnie...cóż to słoneczko potrafi zdziałać kwitnie Bonica,magnolia przesadzana ma mnóstwo pąków i tylko patrzeć jak wystrzelą (lepiej nie),The Fairy też dzielnie się trzyma...u mnie w altanie zawisł po raz pierwszy wianek taki akcent ogrodowiskowej braci )