Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 12:39, 06 gru 2015

Warmia napisał(a)
Te bombki wstążkowe to jeszcze nic w porównaniu z bombkami cekinowymi. Tu jest dopiero cierpliwość potrzebna.
To ja już chyba w to nie wchodzę
AnnaCh 12:54, 06 gru 2015

U mnie dziś świeci piękne słońce, wiosna normalnie Cieplutko 9 stopni, piec w domu się wyłączył
Budleja kupiona na wyprzedaży za 4 złote daje jeszcze radę i mam nadzieję, że w przyszłym roku będę się nią cieszyć

Hortka i bukszpany całkiem ładnie się w tym słoneczku prezentują

Niestety rozchodniki poczuły wiosnę i wychodzą Mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi.
frezja 13:10, 06 gru 2015

Aniu,roślinki ruszają pełną parą i u mnie...cóż to słoneczko potrafi zdziałać kwitnie Bonica,magnolia przesadzana ma mnóstwo pąków i tylko patrzeć jak wystrzelą (lepiej nie),The Fairy też dzielnie się trzyma...u mnie w altanie zawisł po raz pierwszy wianek taki akcent ogrodowiskowej braci )
iwka 13:50, 06 gru 2015

u mnie też rozchodniki widać, jarzmianka kwitnie, werbena też w pączkach, he he wiosnę mamy coś niedobrego się dzieje
AnnaCh 22:50, 06 gru 2015

frezja napisał(a)
Aniu,roślinki ruszają pełną parą i u mnie...cóż to słoneczko potrafi zdziałać kwitnie Bonica,magnolia przesadzana ma mnóstwo pąków i tylko patrzeć jak wystrzelą (lepiej nie),The Fairy też dzielnie się trzyma...u mnie w altanie zawisł po raz pierwszy wianek taki akcent ogrodowiskowej braci )
Ewo, właśnie jeszcze dziś zauważyłam, że moje dwie róże nn też mają pączki i chyba jeszcze zakwitną. Ja jeszcze nigdy wianków nie robiłam i chyba się jeszcze na nie w tym roku nie odważę

iwka napisał(a)
u mnie też rozchodniki widać, jarzmianka kwitnie, werbena też w pączkach, he he wiosnę mamy coś niedobrego się dzieje
Iwonka, patrzyłam dziś długoterminową prognozę i jak na razie zimy nie widać, oby tylko później nie przymroziło tak, że się nie pozbieramy...
Kawa 08:40, 07 gru 2015

hej pogoda maci kwiatkom w chlorofilach
u mnie hosta z ziemi wychodzi reszcie się nie przyglądnęłam może to i dobrze nie chcę na zawał zejść ze przyjdzie mróz i wszystko spali
anabuko1 08:43, 07 gru 2015

To prawda pogoda trochę dziwna,wcale nie jak grudniowa.
Hortki dalej ładne,inne ale ładne
Mama nadzieję,ze rośliny nie pójdą więcej w górę.
Kawa 08:45, 07 gru 2015

ja się martwię moimi małymi hortkami takie jakieś po 2 gałązki im tylko wystają z ziemi
czy jest nadzieja że na wiosnę jednak będą inne?
Marga 10:03, 07 gru 2015

Biedne roślinki, coś im się całkiem pomieszało od tej ciepłej pogody U mnie też niektóre "ruszyły".
Aniu, które rozchodniki Ci tak wyszły? Te nowe białe?
ag_zie 10:18, 07 gru 2015

Widoki wiosenne piękne a bombki przepiękne! Takich jeszcze nie próbowałam robić