U mnie dziś świeci piękne słońce, wiosna normalnie Cieplutko 9 stopni, piec w domu się wyłączył
Budleja kupiona na wyprzedaży za 4 złote daje jeszcze radę i mam nadzieję, że w przyszłym roku będę się nią cieszyć
Hortka i bukszpany całkiem ładnie się w tym słoneczku prezentują
Niestety rozchodniki poczuły wiosnę i wychodzą Mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi.
Aniu,roślinki ruszają pełną parą i u mnie...cóż to słoneczko potrafi zdziałać kwitnie Bonica,magnolia przesadzana ma mnóstwo pąków i tylko patrzeć jak wystrzelą (lepiej nie),The Fairy też dzielnie się trzyma...u mnie w altanie zawisł po raz pierwszy wianek taki akcent ogrodowiskowej braci )
Ewo, właśnie jeszcze dziś zauważyłam, że moje dwie róże nn też mają pączki i chyba jeszcze zakwitną. Ja jeszcze nigdy wianków nie robiłam i chyba się jeszcze na nie w tym roku nie odważę
Iwonka, patrzyłam dziś długoterminową prognozę i jak na razie zimy nie widać, oby tylko później nie przymroziło tak, że się nie pozbieramy...
hej pogoda maci kwiatkom w chlorofilach
u mnie hosta z ziemi wychodzi reszcie się nie przyglądnęłam może to i dobrze nie chcę na zawał zejść ze przyjdzie mróz i wszystko spali
Biedne roślinki, coś im się całkiem pomieszało od tej ciepłej pogody U mnie też niektóre "ruszyły".
Aniu, które rozchodniki Ci tak wyszły? Te nowe białe?