Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Bogdzia 19:38, 05 gru 2015

Piękne dekoracje , czuc świetami.
Dorota123 18:56, 06 gru 2015

Takie zrobiłam dla koleżanki. Pierwszy raz zdobiłam styropianowe bańki. Muszę przyznać, że materiały nie są najtańsze.

Dorota123 18:59, 06 gru 2015

Te są moje, co prawda jedną już wydałam, ale jutro dokupię kul i dorobię sobie.
Agania 18:59, 06 gru 2015

Dorotko cudeńka, ja już od wczoraj oczy wybałuszam, ależ ty masz talent w ręku
Mój eM mi ciągle powtarza, że tylko kupuję, a nic nie robię i na co Ci to....w sobotę w pasmanterii znowu wydałam 50zł tylko na wstążeczki
lilia 19:01, 06 gru 2015

Przepiękne są te bombki, Dorotko! Malowałaś może czymś wcześniej te kulki, czy są takie, jak się je kupuje?
Agania 19:03, 06 gru 2015

Dorota123 napisał(a)
W świeczniki nasypałam potłuczone szkło hartowane, sprawia wrażenie pokruszonego lodu.

Jak z pałacu Królowej Śniegu

Mogłabym wszystkie cytować bez końca, tak mi się podobają, ozdoby w Twoim małym ogródeczku są w tym roku na bogato
bozga 19:12, 06 gru 2015

Marnujesz swój talent, co z tego ,że my się tym zachwycamy na Ogrodowisku, nie ta droga Dorotko, zrób coś więcej, masz niekwestionowany dar i dusisz go w domowym zaciszu
Dorota123 19:16, 06 gru 2015

Agania napisał(a)
Dorotko cudeńka, ja już od wczoraj oczy wybałuszam, ależ ty masz talent w ręku
Mój eM mi ciągle powtarza, że tylko kupuję, a nic nie robię i na Ci to....w sobotę w pasmanterii znowu wydałam 50zł tylko na wstążeczki

Jak będziesz dekorowała kule styropianowe przytwierdzaj szpilkami, zawsze wtedy można poprawić w razie niewypału. Ja pierwszą bańkę całą zdemontowałam, bo mi się koronka marszczyła. Najdroższe zdobienie jest właśnie koronką, bo koszt 1m to minimum 8zł. Próbuj ja też nie wiedziałam, czy mi wyjdzie bo to debiut. Robienie dekoracji to coś co bardzo lubię robić, ale nie lubię jak mnie coś ogranicza.
Dorota123 19:17, 06 gru 2015

lilia napisał(a)
Przepiękne są te bombki, Dorotko! Malowałaś może czymś wcześniej te kulki, czy są takie, jak się je kupuje?

Edytko te pierwsze pomalowałam farbą akrylową, ale nawet tego nie widać, te drugie bez malowania.
Dorota123 19:21, 06 gru 2015

bozga napisał(a)
Marnujesz swój talent, co z tego ,że my się tym zachwycamy na Ogrodowisku, nie ta droga Dorotko, zrób coś więcej, masz niekwestionowany dar i dusisz go w domowym zaciszu

Dzielę się z Wami, chętnie podpowiem jak będą jakieś pytania.
W robocie mam też wianek na drzwi w białej tonacji, ale szyszki jeszcze schną i nie mogę ruszyć dalej.