Witaj serdecznie na forum Myślę, że na zagospodarowanie swojego kawałka ziemi inspiracji Ci nie braknie, bo forum to jedna wielka inspiracja Jest tyle przepięknych ogrodów
Widzę, że masz najbardziej pożądaną u nas roślinę Po lewej to bukszpan? Piękny okaz
Marzenko ja takie też mam ale przy krawężniku najlepiej lubię nożyczki a poza tym trochę gimnastyki jak na byłego sportowca jest wręcz wskazane Pozdrawiam
O Sebek! Danusia jest Wielka.
A ja nie mogę stosować chemii ze względu na psy, ocet to jest to. Będę się znęcać aż do skutku. Nawet mogę cały karton kupić
Danusiu,Sebku, bardzo dziękuję, to teraz będę miała o czym myśleć. A czy runianka i te żurawki, ktore proponujecie wytrzymają dużo słonka? Bo na tym tarasie gorąco!
Berry smothie na słońcu przetrwają, runianka niby lubi cień - w słońcu będzie jaśniejsza. Tylko będziesz musiała pilnować wilgoci w glebie
A może pójdź w prostotę i jedną donicę obsadź trzema kulami podsadzonymi ostrokrzewem Golden Gem lub żurawkami - do tego jeszcze najlepiej nisko szczepiona trzmielina na pniu
a w drugiej donicy też trzy kulki z bukszpanu lub cisa plus jeszcze stożek - podsadzony runianką?
A z donic niech wyrasta jeszcze tojeść rozesłana, żeby z nich wypływała ?
Jedynie tojeść nie będzie atrakcyjna przez cały rok - reszta jest zimozielona
Ja bym do tych propozycji dodała zamiast tojesci jakieś wiszące trawy i jak dla mnie ok.
Przecież teraz trawy są trendy
ewentualnie można dać barwinek też się będzie przewieszał.
A może pójdź w prostotę i jedną donicę obsadź trzema kulami podsadzonymi ostrokrzewem Golden Gem lub żurawkami - do tego jeszcze najlepiej nisko szczepiona trzmielina na pniu
a w drugiej donicy też trzy kulki z bukszpanu lub cisa plus jeszcze stożek - podsadzony runianką?
A z donic niech wyrasta jeszcze tojeść rozesłana, żeby z nich wypływała ?
Jedynie tojeść nie będzie atrakcyjna przez cały rok - reszta jest zimozielona