Wszyscy inspirujemy się także sposobem fotografowania roślin i ogrodów. Mamy na forum znakomitych fotografów, jest się od kogo uczyć. Ale jeszcze Rysiu chyba na leżąco nie robiłeś?
Wszyscy inspirujemy się także sposobem fotografowania roślin i ogrodów. Mamy na forum znakomitych fotografów, jest się od kogo uczyć. Ale jeszcze Rysiu chyba na leżąco nie robiłeś?
To prawda Danusiu, że jest od kogo się uczyć i to nieudolnie staram sie robić
Faktycznie do parteru się jeszcze nie sprowadziłem
Ryśky za każdym razem mnie zdumiewasz Muszę w Kubusiowie też zacząć z nożyczkami latać
Gosiu latanie z nożyczkami to bardzo niebezpieczne zajęcie tym bardziej w rękach tak sympatycznej osoby
Ryśku zawsze potrafisz wywołać uśmiech na mojej twarzy
Będę wścibska, czy kupiłeś ta kulę? i gdzie ja ustawisz, cebulowych już też trochę mam, trochę maja przysłać i może w sobotę na targach regionalnych cosik wypatrzę pozdrawiam
Ryśku zawsze potrafisz wywołać uśmiech na mojej twarzy
Będę wścibska, czy kupiłeś ta kulę? i gdzie ja ustawisz, cebulowych już też trochę mam, trochę maja przysłać i może w sobotę na targach regionalnych cosik wypatrzę pozdrawiam
Nie Aniu, dla mnie za duża, szukam 3szt ale mniejsze Ja cebulowe tylko do uzupełnienia bo nie mam miejsca. Pozdrawiam
I nie wiem czy to była ironia czy na serio lubisz? Bo mi szczerze coraz mniej się podoba klęczenie przy trawie
Lubię nożyczkami niż podkaszarką a wolę klęczeć niż kucać w ten sposób odciążam kręgosłup
Richie a dlaczego nie tniesz nożycami z Danusiowego sklepu?? ja zakupiłam takie długie i nie trzeba się schylać a kanciki piekne że hej
Marzenko ja takie też mam ale przy krawężniku najlepiej lubię nożyczki a poza tym trochę gimnastyki jak na byłego sportowca jest wręcz wskazane Pozdrawiam