Dobra, widać kawałki burdelu, ale chciałam pokazać więcej klonika
Tutaj też widać jak powyginałam gałązki klonu, on wypuścił przez to więcej bocznych czyli w efekcie się zagęścił Bez tego wystrzeliłby w górę dużo bardziej. Zobaczymy co zrobimy z tym fantem wiosną
Choram nadal, zwolnienie przedłużone do końca tygodnia. Trochę pracuję z domu, ale jest ok.
Dziś wyszłam na zewnątrz, bo tydzień pobytu w domu z jedynie wypadem do lekarza to nie dla mnie. Zajrzałam do ogródka do moich jesiennych kwiatków
Jesienne kwiatki cudnie świecą i kwitną. Szkoda, że oprawa jest taka marna.
Rety...tak powstają plotki
Pisałam już wyżej, że to nie ja jestem sprawczynią wszystkich murków tylko niektórych. Moje największe budowlane osiągnięcie to schody.
Dziękuję za słowa otuchy....i naprawdę jest mi dzięki Wam już lepiej.
Młot potrzebuję do tego
Już zaczęłam to rozwalać, ale widzę, że mi się zejdzie, oj zejdzie.
Dno jest z kilku centymetrowej warstwy betonu, a za ścianami kamiennymi wylana ściana z betonu szerokości 30cm.....masakra...normalnie kara za grzechy.....
Twoje poczucie humoru jest zaraźliwe....a traktorem jeszcze nie jechałam....może jeszcze kiedyś
Bogdziu właśnie miałam zacytować też to zdjęcie- bardzo mnie urzekło. Te pnie są cudne i do tego te kolory. Zazdroszczę takiej pięknej wycieczki. Niestety też już się zastanawiam gdzie i jak by tu wprowadzić klony do mojego ogrodu.Ale pewnie też mój ogród zbyt mały żeby mogły być tak wyeksponowane .Buziaki
Tulipanowcowi stała się wiewiórka.....obżarła całą korę i nic już nie można zrobić bo bez kory drzewo schnie. Z jednej strony już wędruje coraz wyżej....w tym roku pewnie dotrze do czubeczka i zostało mi pół drzewa.
Tak jakoś wyszło, że czerwieni mam teraz chyba najwięcej - z tych przebarwiających się, bo u mnie iglaki królują.
wow bedzie wielki szał,bardzo fajne odmiany wybrałaś
jest dokładnie tak jak piszesz Dausiu że ogrodnika nic nie powstrzyma od niekupowania ja mam mnóstwo cebul a i jeszcze dokupowałam ,na Twoje impresje lustrzane nie mogę się napatrzeć
czekam z utęsknieniem na wiosnę
Tam są nawet dwie jabłonie, ale niestety szukałąm i nie mam nazw, Jedna jabłoń jest kolumnowa, zielone liście i zółte jabłka. Druga ma purpurowe liście i purpurowe jabłuszka.