Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój zakątek - początki 12:51, 02 gru 2016
Do góry
natka098 napisał(a)
Moj wianek na drzwi.

Wianek bardzo ładny, ależ mobilizujecie mnie do zakupów. Kupiłam podkład biały wiklinowy i ozdoby - będę kleić Ja w tym roku stawiam na biel z dodatkiem srebra
Ukojenie 12:40, 02 gru 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)
Zdolniacha! Zawsze podziwiam wykonawczynie takich cekinowych bombek. Kiedyś zrobiłam jedną i to nie moja bajka. Wbijanie szpileczek mnie nie uspokajało, wręcz przeciwnie. Tym bardziej podziwiam Ciebie i Twoje śliczności.
Paznokcie jak zwykle wymiatają!

Beatka ja bym wymiękła przy Twoich pierniczkach
Wczoraj wydziergałam taką bombkę - są w niej szpilki z 50g pudełeczka

Mój ogród pod lasem 12:32, 02 gru 2016

Do góry
Gosia, śnieg nie stopniał, ale udało mi się pstryknąć kawałeczek. Wrzucam tutaj. Całość zrobię jak będzie coś widać.

Wielicka przygoda ogrodowo / remontowa 12:28, 02 gru 2016

Do góry
Pod koniec lata nawiezlismy ziemi aby zasypac fundamenty pozostawione po poprzednich wlascicielach. Ziemia jest ilowa / gliniasta i woda po deszczu nie bardzo chce w nia wsiakac. Bedziemy musieli jakos poprawic jej jakosc.
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 12:13, 02 gru 2016

Do góry
A ławeczka w nowej szacie

Wielicka przygoda ogrodowo / remontowa 11:58, 02 gru 2016

Do góry
Witam,
Jestem nowa na Ogrodowisku i dopiero zaczynam moja przygode z ogrodem. W tym roku odziedzybylam z mezem dom po rodzicach i po dokupieniu sasiadujacej dzialki jestesmy szczesliwymi wlascicielami 14sto arowego terenu, do zagospodarowania.
Prac z uporzadkowaniem jej bylo i nadal jest niemiara. Tak bylo na poczatku
Działka prawie w Borach Tucholskich 11:48, 02 gru 2016

Do góry
mój pierwszy srebrzysty Hoopsii

i ostatni Blue Diamond x2

Ogród z uśmiechem 11:36, 02 gru 2016

Do góry
Ogród z uśmiechem 11:36, 02 gru 2016

Do góry
Ogród z uśmiechem 11:34, 02 gru 2016

Do góry
Działka prawie w Borach Tucholskich 11:34, 02 gru 2016

Do góry
dzisiaj zaświeciło słoneczko więc wlazł kotek na płotek...

...i mruga

Ogród z uśmiechem 11:33, 02 gru 2016

Do góry
Zimowo u mnie dzisiaj

Ranczo Szmaragdowa Dolina 11:23, 02 gru 2016

Do góry
Zamówine świerki (mam dwa)

Ukojenie 11:04, 02 gru 2016

Do góry
zoja napisał(a)
Wpadlam na sekunde
Przestawilam sie na tryb przedswiateczny i komputer poszedl w odstawke. W sobote zrobilam 5 nowych bombek w tym roku ide w czerwien i srebro:

...a teraz przerwa bo skonczyly mi sie szpilki i cekiny

edit: ps. krasnale to osłonki na doniczki
Zdolniacha! Zawsze podziwiam wykonawczynie takich cekinowych bombek. Kiedyś zrobiłam jedną i to nie moja bajka. Wbijanie szpileczek mnie nie uspokajało, wręcz przeciwnie. Tym bardziej podziwiam Ciebie i Twoje śliczności.
Paznokcie jak zwykle wymiatają!
Przerwa na kawę... 11:00, 02 gru 2016

Do góry
No i zasypało mnie !!!! Może to głupie, ale lubię ogród w takiej pierzynce. Oczywiście po zrobieniu zdjęć pobiegłam otrzepać tuje bo się całkowicie pod tym mokrym śniegiem położyły.
Ogrodowe przygody 10:48, 02 gru 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
Pięknie u Ciebie Mam pytanie, jak rośnie Camelot? U mnie jakoś nie bardzo wypuszcza nowe pędy Nie wiem czy w pierwszym roku ten typ tak ma, czy też robię coś nie tak

Na spokojnie, na dlużej muszę pobuszować w Twoim przepięknym ogrodzie muszę

Ja mam ją 1 sezon 2 krzaczki obok siebie ładnie puściła pędy takie po ok 2 metry. Rozłożyłam je poziomo po płocie zobaczymy co pokaże w tym roku.

NewLife w ogrodzie 10:45, 02 gru 2016

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Beatko , ja to już nie umiem oglądać tv bez jakiejś robótki w łapkach . Najczęściej niestety jest tak że prace ręczne tak mnie pochłaniają że nic z tego oglądania nie wiem i później eMa się muszę pytać o co tam chodzi
Mam dokładnie tak samo. Dlatego filmy akcji czy z napisami odpadają. Aż takiej podzielnej uwagi nie mam
Aaaaa, zamówiłam baloniki. Trzepię te moje śnieżynki. Zainspirowałaś mnie, czas na bombki
Joku napisał(a)
Nie wiem Beata czy każdy potrafi zrobić. Upiec pewnie bym umiała ale z dekoracją byłby problem
Upiec potrafisz na pewno i smaczniejsze a co do dekoracji...Trochę foremek i poradziłabyś sobie bez trudu.
Rumianka napisał(a)
To prawda, że oprócz zdolności muszą być jeszcze chęci, bo bez tego ani rusz...ja jednak do takich wypieków się nie zabieram, gdyż jestem antytalencie w tej materii... Zdecydowanie wolę gotowanie...
Ja lubię to i to. A dłubanie w piernikach to chyba moje takie zboczenie "zawodowe". Zawód nieuprawiany, zarzucony, to chociaż w pierniczkach sobie rzeźbię
Agatek napisał(a)
dzięki za przepis może znajdę czas na wycinanki
Wycinanki - to dobre określenie tego, co cuduję na moich piernikach
AnnaCh napisał(a)
Pokazywałam dzisiaj w pracy koleżankom Twoje pierniczki Wszyscy zachwyceni
Pozdrawiam.
Dziękuję Aniu. Pozdrowionka.

Czytam na wątkach, że zima zawitała do wielu ogrodow a u mnie bardziej wiosenne klimaty...

Zaczęłam pierniczyć moje wycinanki Bliżej świąt udekoruję część lukrem.

Anna i Ogród 10:34, 02 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

Inspiruj się ile chcesz. Ja inspiruję się u Nawigatorki, Malkul i innych super dziewczyn. One tworzą super cemenciaki które też kiedyś muszę sobie zrobić.
A widziałaś ten drugi wianek pomponowy? Zawiśnie na drzwiach po świętach.
Wianek pompaśny i niemal w moich kolorkach
Dziewczyny to mają naprawdę fajne pomysły. I jeszcze znajdują przy natłoku obowiązków na to czas. Z drugiej strony wiele tu z nas w ten sposób odreagowuje brak pracy w ogrodzie. Jakoś w końcu trzeba dotrwać do wiosny.
Widzę, że u Ciebie i u wielu Dziewczyn już regularna zima. U mnie wiosenne klimaty póki co za oknem.
Pozdrawiam.
Mój zakątek - początki 10:28, 02 gru 2016

Do góry
Wyszła mi taka sowa. Późno robiłam to tylko jedna ale niedziela będzie pracowita.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies