Sebek no ja juz nie mogła patrzeć na tą wielką tuje.... taka rozczochrana była a przy samym wejściu jest..... I ja nie wiem jak to zrobiłam bo mam lęk wysokości jakby sie kto pytał A i tak czubek nie jest docięty
Monika musiałam sie gdzieś wyżyć bo chyba bym pęcła
Bożenko no cudnie na tych działeczkach jest. Jasne, że nie wszystkie wygłaskane ale każda ma swój urok. A Kuba wymalowany bo festyn był niedaleko i poszliśmy
Nie rośliny mnie najbardziej urzekły, ale te moje wymarzone donice w tyle samochodu !!!
Resztka, niestety każda innej wielkości, bo już nie było innych, mus było wziąć i takie, ale mnie potrzebne jeszcze O.. zauważyło się, a myślałam, że przemknie...
Nie rośliny mnie najbardziej urzekły, ale te moje wymarzone donice w tyle samochodu !!!
Resztka, niestety każda innej wielkości, bo już nie było innych, mus było wziąć i takie, ale mnie potrzebne jeszcze O.. zauważyło się, a myślałam, że przemknie...
Dziękuję za kukanie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie również
Dziś powinnam wrócic do pracy, ale nie moge jeszcze i trochę mi smutno choc Ci co wracaja po wakacjach do pracy to mi zazdroszczą takie życie.......
Ale mam zdjęcia
Pierwszy stożek w naszym ogrodzie ( prezent urodzinowy dla M) no kupa radochy