my tez znów etapy puzli i gier planszowych których smak poznaje nasza 4-latka i nie dopuszcza , ba nawet zaciaga nas za fraki do stołu ciągle i wciąż...
a co do gór to na chwilkę z niedzieli
i nie cytować proszę
Tu masz zdjęcia poglądowe stare bo z kwietnia 2015
Raczej szukaj takich rozgałęzionych i szerszych już od dołu.Tu pod płotem są zwykłe cisy pospolite z którego to gatunku są moje stożki,ten pierwszy okaz który rośnie za rododendronem modeluję go teraz w innym miejscu na stożek,z drugiego może by się coś udało ale z następnych to już nie
poniżej wygląd tego pierwszego po roku, ciachnięty nożycami na szczupło
tu już w docelowym miejscu i odpowiednio obrócony,szału jeszcze nie ma bo musi się jeszcze zagęścić
Wracając do rabaty: już w tym momencie różowe hortki i żółto-różowa Gloria Dei tam rośnie, i zmieniać tego z tego co rozumiem, nie chcesz. Dlatego by jeszcze bardziej nie mieszać kolorystycznie, ograniczyłabym się do tych dwóch kolorów, ewentualnie w różnym nasyceniu.
Przykładowo to by było tak (wspomniana Golden Celebration, Pink Peace, Gloria - obrazki z rosebook.ru):
Dodaj do tego różowe hortki ogrodowe i chyba bedzie dosyć harmonijnie
Oczywiście, możesz posprawdzać inne odmiany w żółtym i nasyconym rózowym, nie muszą być te o których piszę, bo w realu ich zdrowotności nie sprawdzałam.
Ania, wypożyczasz Tatę ???? On chyba potrafi wszystko zrobić
Piękne, sama u siebie też bym takie postawiła, bielutkie z haczykami na bąbki Śliczne no wzdycham normalnie... dopiero co czytałam o okularkach a tu teraz takie rzeczy
Zagladam do was i widze ze przygotowania swiateczne ida pelna para, wiec i ja musze sie zabrac powoli za ozdoby i choinke.
Trzeba wygospodarowac troche czasu w tych zagonionych dniach. Wczoraj udalo mi sie przytargac galazki i mech z lasu na glowie z czolowka
I to co udalo sie jeszcze podzialac:
Wianek z mchu pojdzie na brame, tylko musze jeszcze go delikatnie ozdobic
ale Gosci
Dziewczyny powiem tak: po ciezkim dniu milo wbic kilka szilek
Koniec roku zawsze ciezki to i pora na bombki idealna...
Wczoraj testowalam niebieski:
-----
Mirella ale tego co okrylam nie musze teraz zdejmowac prawda? Bo nie chce mi sie...
Agnieszka ja bez naarstka dzialam -dociskam szpilke kciukiem tak troche tym zewnetrznym bokiem.