Witajcie kochani po tygodniowej przerwie
Barcelona pozostała już tylko wspomnieniem ale jakże cudownym wspomnieniem)))))
Gorąco wszystkim polecam to miasto o niezwykłej atmosferze, pięknych plażach, różnorodnej architekturze i bajkowych dziełach Gaudiego!!!
Może zdjęcia oddadzą choć trochę jego niepowtarzalną atmosferę))
Hibiskus bylinowy niedługo po posadzeniu, pod nim jest moja dłoń - kwiat wielki, odmiana Royal Gems.
Ketmie syryjskie z siewu.
Ketmia syryjska Van Gogh.
Szukam jak uprawiać lotosy dla znajomych I Wisz co Ensata?? Ależ te twoje rośliny w oczku są zabiedzone.. wogle nie maja zielonego.. dokarmiaj je trochę.. Dlatego ci zimy nie przetrwały, były zagłodzone
Nabyłam w tym roku Glediczję Rubylace, jako 50cm badylek, rośnie pięknie - można powiedzieć, że jak na drożdżach jedynie obawiam się zimy ale jak będzie to się wiosną dopiero okaże. Na pierwszej fotce jeszcze w doniczce.
W tamtym roku byłysmy u niego cała łódzka grupą a w tym się nie zorganizowałyśmy a moze częsc dziewczyn była a ja niepoinformowana? U niego wielki teren i rh ogromne ilosci a najbardziej to widac wiosną jak mnóstwo tirów zabiera ich ogromne ilosci.A kupiłeś jakies???
Musze się pochwalić byłem dzisiaj u pana Ciepłuchy na wystawie ogrodniczej organizowanej przez Jego szkółkę i jestem w wielkim szoku rododendronowym tylu rodków to ja na oczy nie widziałem same pięknośći zaraziłaś mnie nimi i to dość mocno pozwolę sobie wstawić u Ciebie jedno foto