Wrocław spotyka się najpierw z Anitą i Anią Studio pod Wroclawiem ok 8:00 a następnie dojeżdża ok 11 na Gardenię.
Gdzie robimy zbiórkę ?
Potem idziemy do Werandy na Obiad. Czy wszyscy zgłosili Monice Kwiatholandii, że będą na obiedzie w celu rezerwacji miejsc?
Danusiu , czy możemy Cię poprosić o zabranie naklejek "Ogrodowisko" abyśmy się ofalgowali na targach
W róźnych zakątach ma różne
Pod nózkami ma carex morrowi variegata, mam kostrzewę siną, mam carex ice dance, stipę i eksperymentalnie posadzilam hakone ale coś nie czuję tego połączenia. W pelcach mam rózne miskanty i oczywiście wszędzie bukszpany
Mam też przed różami bergenię i żurawki.
Przy różach mam wszędzie trawki i bukszpan i lawendę Wg mnie będzie pieknie i będzie pasować.
U mojej teściowej do róż i lawendy posadziłam w pelckach pod ścianą hortii i miskanty morning light a na środku rabaty stoźek cisowy, pierwszy rząd natomiast tworzy obwódka bukszpanowa
Madżenko widzę że jednak poszalałaś z sekatorkiem cięcie mistrzowskie
pozdrawiam
Strasznie mnie ręce swędziły Jakie to było błogie uczucie to cięcie
Aż mnie dzisiaj nosiło jak widziałam poczochrane bukszpany w ogrodzie. Mialam niesamowitą ochotę pokulkować !!!
Mi się podobają oba gatunki donic , a gdyby miały jeszcze metki to wygrałyby te z alle... , Madżenka a bambusy to chyba już niedługo będą miały ciasno , a ten bukszpan na nóżce to taki kupiony czy może hodowany od małego ?