Brązowe trawy u mnie najlepiej rosną ze wszystkich traw, chociaż zauważyłam ostatnio,że sesleria jesienna sporo urosła od wiosny i je goni. Mi one bardzo się podobają, ja je mam zestawione z grackami, berberysami Orange Rocket, no i rośnie w nich jeszcze tam parę jeżówek. Jak dla mnie nawet zima ładnie wyglądają
Edyta, Ty chyba nie do mnie to chciałaś napisać Hehe Perfekcyjne rabaty to nie u mnie Chociaż teraz eM. mi pomaga więc pewnie uda się na jakiś czas ogród ogarnąć. Ale ogólnie to wiecznie mam pod górkę z chwastami
Jeżeli masz orientalne lilie to warto.Azjatyckie, czy mieszańcowe,Nie musowo wykopywać.Ja mam od kilku lat w tym samym miejscu.Nie wykopuję.Zimują dobrze.
Muszę się niezle nagimnastykować, by były widoczne w tle góry, a nie sąsiednie domy
Perfekcyjny ogród? To już tylko kwestia percepcji Jednak to pierwszy rok u mnie, gdzie siedzę,, patrzę na te rabaty i nie widzę potrzeby zmian Czyli jest... dobrze
Fajnie, że dojrzałaś te giganty;wszyscy je podziwiają. Koło metra średnicy to jest coś, co zachwyca. Pasuje im chyba mój piach...tak myślę. Ascot koniecznie dokupię
Zawsze wyjdzie, tylko trzeba od góry stanąć, zacząć od boków ku górze, potem od spodu i czubek na końcu. Ze stożkami mam więcej zabawy...
Nigdy nie pryskałam po cięciu, teraz też nie...