Pewnie ten różowy kapelusz nie wchodzi na te płatki uszne. Mus sie odchudzac.Tylko uważaj żeby nie za bardzo bo Ci kapekusz spadnie na oczy. Pozdrawiam Marzenko i aż sie martwię ile przyjemnosci przez ten kapelusz Cię omija.
Pozdrawiam Bożenko w zimowy wieczór Poczytałam o nawozach, ja jednka kupię azofoskę bo mam malutki trawniczek...
Pamietam wielkośc Twojego trawnika z okazji zakupu kosiarki choc Ania mówiła ze nożyczkami by go szybko obcięła.Na taki trawnik nawozu na dekagramy możesz kupic. Trochę sobie z Ciebie żartuję ale ogród mimo to masz sliczny, widac bez trawnika też mozna.Pozdrawiam Marzenko.
Bożnko trawnik 70m2 z premedytacją zaplanowałam wymaga większej uwagi niż reszta powierzchni. Natomiast Twoje areały wymagają poświęcenia
Ewuś jak bardzo chcesz ciemierniki to ci jutro wszystkie wykupie i wyślę . jednak ta cena nie jest atrakcyjna . te zwykłe ciemierniki chodzą dużo taniej . widziałam je i stwierdziłam że w Jaworniku w szkółce te same widziałam po 6 zł.
Potwierdzam w ZC ubiegłej wiosny większe i ładniejsze za 6 zł kupowałam. Wiec moze poczekaj ?