Pozdrawiam Bożenko w zimowy wieczór Poczytałam o nawozach, ja jednka kupię azofoskę bo mam malutki trawniczek...
Pamietam wielkośc Twojego trawnika z okazji zakupu kosiarki choc Ania mówiła ze nożyczkami by go szybko obcięła.Na taki trawnik nawozu na dekagramy możesz kupic. Trochę sobie z Ciebie żartuję ale ogród mimo to masz sliczny, widac bez trawnika też mozna.Pozdrawiam Marzenko.
w niektórych wypadkach różnica nawet do 8-10razy podobnie sprawa oprysku na chwasty , grzyby i robale - litr lub kilogram
Warto szukac w takim razie. Dzięki Zbyszku.
I ja potwierdzam, że warto poszukać.
Pozostanie Ci niemała kwota na roślinki.
Ta kwota można powiedziec że jest wczesniej wydana niz zaoszczędzona.
U mnie sporo forsy idzie na nawozy bo ziemie mam bardzo przepuszczalną wiec sporo na trawnik sypiemy no i do rh muszą byc specjalistyczne i tu się juz nic nie da zaoszczędzic.
Pozdrawiam Bożenko w zimowy wieczór Poczytałam o nawozach, ja jednka kupię azofoskę bo mam malutki trawniczek...
Pamietam wielkośc Twojego trawnika z okazji zakupu kosiarki choc Ania mówiła ze nożyczkami by go szybko obcięła.Na taki trawnik nawozu na dekagramy możesz kupic. Trochę sobie z Ciebie żartuję ale ogród mimo to masz sliczny, widac bez trawnika też mozna.Pozdrawiam Marzenko.
Bożnko trawnik 70m2 z premedytacją zaplanowałam wymaga większej uwagi niż reszta powierzchni. Natomiast Twoje areały wymagają poświęcenia
Bożnko trawnik 70m2 z premedytacją zaplanowałam wymaga większej uwagi niż reszta powierzchni. Natomiast Twoje areały wymagają poświęcenia
No i ja się poswięcam, ciężko pracuje i przez to dużo musze jeśc , nie to co Ty-właśnie wracam od Ciebie.