Byłam w Biedronce osiedlowej, tam jeszcze wszystkiego dużo, chyba nikt tych cebul tam nie kupuje Byłam też w Tesco i w sklepie nasiennym czy nasienniczym? hi hi
Tak się zastanawiam czy ta wierzba nie będzie na wiosne do przesadzenia. Obok niej wsadziłam hortensje phantom i z drugiej strony limelight. Za nimi miskanty zebrinus. Mam zamiar wierzbę mocno strzyc ale czy hortensją nie będzie przeszkadzała? zależało mi na tym aby było gęsto i wierzba tworzyła parasol dla hortensji
Mam nr 1, 2, 3
Młodziaki.
Ewa, jak komponujesz róże? Co im dosadzasz do towarzystwa? Jak to by na planie wyglwdało? Mam z tym kłopot. Rabaty jakieś takie nieporządne mi się wydają...
Patrząc na zdjęcie cisa Basi,który jest oblepiony czerwonymi owocami postanowiłam zasięgnąć info.Moje cisy mają ok.3lat W tym roku też jest dużo owoców ale gałęzie im się odchylają i wygląda jakby się wyłamywały
zastanawiam się czy to objaw choroby czy ciężar
No kochana jak na notoryczny brak czasu to masz super zadbany ogród! Aże dzikość w warzywniku - dałabym sobie głowę uciąć że efekt zamierzony - bo super wyszło Cisz na wątku... U Ciebie? Niemożliwe...
Piękna ta rabata trawiasta - trawiaste zawsze podziwiam z tesknota bo u mnie za ciemno na trawy, kiepsko rosną... A te wstążki z berberysa i chyba modrzewnicy - jakie super! Ale na widok Twojej kutej bramki to normalnie wstrzymuje oddech - coś wspaniałego!
O jak ładnie Ja też ostatnio częsciej na leżaku - to taka nagroda za trud a kiedyś trzeba przystanąć by widzieć co ucieka nam przez oczami
U mnie wszystkie krety wyłapuje pies - jest niesamowity!
Ależ cudnie, zachorowałam na punkcie Twojego wrzosowiska Pajęczynki są urocze choć pająkow to ja się boje. Niesamowicie dużo dał Ci ten płotek z wikliny, piekne tło masz teraz. Mgła jest stworzona dla Twojego ogrodu - bajka