Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Joku 21:20, 04 lis 2016

Miro może spróbuj jeszcze raz z paprotką? Może się uda?

Kasiek, po krokusach już pozostało wspomnienie. Zawciągowca nie widziałam od kilku dni bo wracam do domu jak już zrobiło się ciemno. Jutro zerknę, może się przebarwił na bordowo?

Mirka, mam nadzieję że nie zmarzłaś podczas spaceru.

W podziękowaniu dla was i wszystkich zaglądających po cichu bukiecik fiołków

an_tre 21:24, 11 lis 2016

Joku napisał(a)
Miro może spróbuj jeszcze raz z paprotką? Może się uda?

Kasiek, po krokusach już pozostało wspomnienie. Zawciągowca nie widziałam od kilku dni bo wracam do domu jak już zrobiło się ciemno. Jutro zerknę, może się przebarwił na bordowo?

Mirka, mam nadzieję że nie zmarzłaś podczas spaceru.

W podziękowaniu dla was i wszystkich zaglądających po cichu bukiecik fiołków

Zaglądam i podziwiam piękną pocztówkę
pozdrawiam cieplutko
coraz zimniej
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joku 10:39, 12 lis 2016

Trochę śniegu mam, temperatura około 0 st. niestety . Na dowód aktualne obrazki robione komórką przez okno.

hanka_andrus 10:47, 12 lis 2016

Zima, zimą, ale i kwiatki tez masz! Niebieskie na parapecie! Widziałam!
Trzymaj sie ciepło!
gobasia 10:51, 12 lis 2016

Zima nas trochę w tym roku zaskoczyła u mnie tez sobie popadało
LyraBea 11:25, 12 lis 2016

Zaskoczona jestem śniegiem. Co innego popadać i się natychmiast stopić, ale u mnie od wczoraj warstwa śniegu większa niż u Ciebie i ani myśli się topić. Brrrrr...
Pozdrawiam cieplutko.
KasiaWB 13:10, 12 lis 2016

U mnie też śnieg... brrr nie lubię
Pozdrawiam ciepło
Joku 19:30, 12 lis 2016

Haniu, nabyłam dzisiaj ciepły zimowy płaszczyk więc chyba dam radę przetrwać zimę

Basiu, nie wiem czy zaskoczyła. Chyba nie, ale nie jest mile widziana. U mnie śniegu skromniej niż u ciebie (sprawdziłam ).

Beata, Kasia nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość, ciepłe płaszcze, kurtki, buty, szaliki, rękawiczki i co tam jeszcze. Oby do wiosny!
hanka_andrus 20:34, 12 lis 2016

No fakt, w nowym płaszczyku od razu cieplej! Ja jeszcze na tę zimę kurtkę wyciągnęłam, prawie sztormową. Spacery z psem mam zabezpieczone od wiatrow i deszczu.
an_tre 15:52, 14 lis 2016

Joku napisał(a)
Trochę śniegu mam, temperatura około 0 st. niestety . Na dowód aktualne obrazki robione komórką przez okno.

Jolu twój ogród wygląda jak przypudrowany, stał się bardziej tajemniczy...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies